Nnywellness.com

Hvordan du bruker skjermede Wire


Hvordan du bruker skjermede Wire

Bosted og miljøet har elektriske enheter overalt, som produserer elektriske frekvenser som kan forstyrre audio / video- og datautstyr. Du kan beskytte sensitivt utstyr fra forstyrrelser ved å sikre du bruker skjermede wire enhetene. Skjermet wire har folie eller metall pyntebånd rundt indre ledninger som bærer signalet til enheten. Skjerming gjenspeiler radiobølger også plukker opp forstyrrelser, og utfører den bakken. Det finnes ulike typer skjermet wire, og hver tilbyr ulike nivåer av beskyttelse.

Instruksjoner

• Bruke riktig skjermet ledningen som passer utstyret krav. Bruk skjermet coaxial wire for vanlig TV, men bruker HDMI (høy Definisjon Multimedia Grenseflate) wire hvis du kobler til HD-enheter. Hvis du bruker wire som må flyttes eller bøyes mye, sikre skjerming har spiral metall pyntebånd. Folie skjerming kan bryte hvis ledningen er bøyd for mye.

• Merk enhetene dine skjermet ledningen kobles til er kablet å bakken. Den raskeste og mest effektive måten å fjerne forstyrrelser er for det å gå rett til bakken. Det har den laveste motstanden.

• Bruk koblinger på slutten av din skjermet kabel som har en terminal tilkobling for bakken, da dette er terminalen der skjerming rundt din ledningen kobles.

• Bruk koblinger som har metall-belagt plast med din skjermet wire. Kontakter med ingen metallkledning kan forstyrrelser å komme inn i den indre signal ledningen, som de fleste ikke har en terminal. Kompatibilitet mellom wire og kontakt er viktig som bruker skjermet wire med ikke-skjermet kontakt negerer bruk av skjermet ledningen helt.