Nnywellness.com

Fjerne Idler wiretrekk i fokus SVT


Fjerne Idler wiretrekk i fokus SVT

SVT står for Special Vehicle Team. Ford Focus SVT har en oppgradert V-6 motor som er ferdige for store racing modifikasjoner. Ford Focus SVT idler wiretrekk ligger på øvre passasjerens side av motoren. Den dagdriver pullet er koblet til motoren med tre sikre bolter i midten av skivene. Du kan bruke en standard ratchet satt til å fjerne disse bolt fordi hele motoren er satt opp for enkel endring, så ingen store verktøy vil være nødvendig.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Finn store gummi røret kjører fra midten av motoren på høyre side av motoren. Det er luftinntaket. Bruk den flat skrutrekker til å løsne metall å sikre band fra luftinntaket manifolden i motoren. Trekk luftinntak fra luften inntak manifold.

• Finn idler wiretrekk. Det skiven er rett over (til høyre) av motor dynamoen. Holde idler wiretrekk tett med hånden og bruke skruestikken grep for å løsne de tre sikre boltene fra skivene. Som boltene er løsnet vil kjøre beltet løsne. Trekk stasjonen beltet av skivene som det løsner.

• Trekk kabelføringstrinsen ut av motoren etter tre sikre bolter er fjernet. Plass idler wiretrekk og sikre bolter på et trygt sted hvor du ikke mister dem.

Tips og advarsler

  • Hvis motoren ikke er helt kald før du begynner å fjerne kabelføringstrinsen, vil du bli brent.