Nnywellness.com

Vanlige problemer med bilen


De fleste problemer med biler er ganske vanlig, deles av millioner av drivere på en gitt dag. Den gode tingen er at ofte slike bilproblemer er ikke alvorlige, og kan faktisk være en måte å gi deg nok Advarsel for å unngå alvorlige problemer i fremtiden.

Motoren Knock

En av de vanligste klagene drivere er motoren gjør en irriterende banket lyd. Oftest skyldes en motor banke for stor en klaring mellom komponenter i ventil-tog. Dessverre er en vedvarende motor banke en vanlig problem beste adressert av en kvalifisert mekaniker.

Squeaky bremser

At squeaky lyden produsert av bremsene forårsake skru opp volumet radio full blast bare for å drukne ut, men forveksle ikke Drukning ut squeaky bremser med herding dem. Hvin av bremsene er forårsaket av vibrasjoner pads og rotorer, pads og calipers, eller calipers og mounts - eller mellom sko og trommer eller sko og backing plater. Åpenbart trenger knirkende bremser en mekaniker til å løse med mindre du er virkelig god til Bilpleie.

Lyset

Når lyset kommer på og vil ikke gå av, det er et tegn på at bilens datamaskin har oppdaget et problem med utslipp systemet. Bestemme den eksakte årsaken til utslipp svikt kan bare gjøres med en diagnostisk scan. Nødvendigvis imidlertid bare fordi lyset står på det betyr ikke at det er en stor utgift på fremtiden, fordi lyset kan utløses av en rekke mindre problemer.

Kjøretøy trekker til Side

Når du oppdager at bilen begynner å veer off til høyre eller venstre når du la hendene på rattet, eller du må fysisk kontrollere styringen å holde bilen rett på reise, er problemet en enkel kasse blir justert. Dette kan lett løst ved å ta bilen i justeringsmetoden.

Motoren skru ikke

Hvis motoren prøver å starte, men bare ikke vellykket sveiv, problemet er sannsynligvis knyttet til en dårlig forrett. Hvis du slår nøkkelen og ingenting starter, ikke engang lysene, er det et tegn på en dårlig akkumulator. Hvis du kan starte bilen, men det raskt boder, kan du bare være tom for bensin, men mer sannsynlig skyldes en defekt drivstoffpumpe.

Klimaanlegget kult ikke

Svært få problemer med bilen er mer irriterende i varme klima enn synkende realisering at klimaanlegget ikke blåser ut med kald luft. Hvis a/c ikke fungerer som det skal, er den mest sannsynlige årsaken mangel på nok kjølemediet. Hvis kjølemediet er ikke problemet, så knyttet mest sannsynlig problemet til kompressoren.

Rough Ride

Hvis tidligere smooth ride plutselig blir en berg-og dalbane spenningen tur når du reiser over en humpete vei, i nesten alle tilfeller problemet kan løses ved å ha en mekaniker ser over støtdempere og struts. Hvis problemet har nettopp begynt, en reparasjon jobb kan ofte gå tilbake den glatte turen, men i noen tilfeller vil det kreve helt ny støt eller struts å få jobben gjort.