Nnywellness.com

Jobben beskrivelse av en Motor garasje mekaniker


En bilreparatøren hovedansvar er å fastsette problemer forbundet med passasjer og kommersielle kjøretøy. Sekundær ansvar er å utføre forebyggende vedlikehold på kjøretøy, som oljeskift, dekk rotasjon og andre aktiviteter for å hindre tidlig slitasje.

Diagnostikk

For å reparere et kjøretøy, en mekaniker må kunne bruke en rekke diagnostiske verktøy og prosedyrer for å finne ut roten årsaken til problemet. Datamaskiner og ulike håndverktøy brukes, og slu observasjon, til å finne årsaken til problemet.

Reparasjon

Korrigere defekter krever bruk av ulike elektroniske og håndverktøy. Mekanikk er ofte bedt om å bruke komplekse verktøy som Sveisere for å løse et problem.

Forebyggende vedlikehold

Forebyggende vedlikehold krever omfattende kunnskap om en rekke tjenesteplaner for mange fabrikater og modeller av biler. Denne omfattende kunnskap bærer over for å utføre en annen service: brukte kjøretøy inspeksjon. Mange forhandlere vil ansette mekanikk å inspisere bruktbiler før du gjør et tilbud.

Strømpe garasjen

Bilen mekanikk vil også ha ekstra ansvar å holde garasjen fylt med grunnleggende elementer som væsker, filtre og andre brukte elementer.

Kundeservice

Motor garasje mekanikere har også kommunisere med sin kundebase regelmessig for å løse problemer.