Nnywellness.com

Hvordan installere sidespeil på en Honda Accord


Du kan enkelt installere din egen sidespeil på din Honda Accord. Vurderer hva du måtte betale for dem, kan du spare litt penger. Sjansene er du allerede eier verktøy for å gjøre det uten engang å ha en forseggjort verktøyet lager. Så glemte de opprørende arbeidskostnader og velge å sette dem i deg.

Instruksjoner

Hvordan installere sidespeil på en Honda Accord

• Åpne døren til siden du vil starte med og makt vinduet helt til nedre posisjon. Slå av tenningsbryteren.

• Finn svart trekantet stykke molding i hjørnet frem dør/vindu som dekker innsiden av speilet. Unsnap denne molding ved forsiktig men kraftig lirke den av med skrutrekkeren. Bruk klut som en sikkerhet under skrutrekkeren for å forhindre avlysning maling. Trekke molding av og sett det til side.

• Fjern cellegummi fra portholes i døren hulrom. Dette vil avdekke tre nøtter på stenderne av speilet og wire selen skal speilet. Nå i og dra ledningen ut for å avsløre plug forsamlingen. Bruk skrutrekkeren trykk i klippet låsen og koble ledningen selen.

• Bruk ratchet, utvidelse og socket for å fjerne alle tre nøtter fra speilet stenderne. Juster magneten sammen med spissen av socket å hente eller fange mutteren og hindre hvis fra å falle inn i hulrommet i døren.

• Lirke speilet fra døren utenfra. Det kan føles litt fast på grunn av skumgummi beskytter under den, men det vil komme løs ganske enkelt. Pass på at du ikke skraper dørpanelet. Fjerne speilet.

• Sette inn nye speil stenderne gjennom forborede hullene fra utsiden og nøye tråden på nøtter stenderne, være forsiktig med å slippe dem inn i dør hulrommet. Bruk filtypen og socket bare for å starte nøtter, og stram dem alle med ratchet etterpå.

• Plugg kabelen utnytte tilbake i og vri nøkkelen i tenningen tilbake til å teste den kraften til speilet. Stenge nøkkelen tilbake hvis det fungerer riktig. Erstatte gummi isolerte pluggene og trekantet molding. Gjenta denne prosedyren på den andre siden. Juster speilene som du vil. Når du er ferdig.