Nnywellness.com

Feilsøke Insignia Pilot MP3-spiller


Feilsøke Insignia Pilot MP3-spiller

Insignia Pilot MP3-spillere møte noen ganger problemer som hindrer at den fungerer. De vanligste problemene brukerne kan forvente å møte er enheten fryser under operasjonen, som er forårsaket av en feil i MP3-spillerens programvare og manglende evne til å spille bestemte spor lagret på enheten. Returnere din Insignia Pilot til normal orden ved feilsøking og løse enheten.

Instruksjoner

• Tilbakestille Insignia piloten om det fryser under normalt bruk. Nullstill enheten, trykk og hold "Power/Hold"-knappen til høyre i ca 10 sekunder før skjermen slås av. Bryteren "Power/Hold" ligger på spilleren.

• Oppdatere fastvaren hvis spilleren fryser ofte. Oppdatere fastvaren, Insignia på webstedet og laste ned den oppdaterte fastvaren for enheten. Koble spilleren til datamaskinen ved å koble den lille enden av USB-kabelen til piloten og den motsatte enden til en USB-kontakten på datamaskinen. Dobbeltklikk på firmware oppdateringen og følg instruksjonene.

• Kjøpe rettighetene til å spille sanger som ikke spiller på din Insignia Pilot. Et vanlig problem med Insignia Pilot MP3-spillere er at sangene er oppført på enheten, men ikke spille når valgt. Hvis andre sangene spilles uten problem, er problemet ofte at sangen ikke er klarert for bruk med bærbare enheter. Kjøpe en kopi av sangen fra din programvare for musikk å lytte til den på MP3-spilleren.

Tips og advarsler

  • Oppdatere fastvaren på spilleren vil slette alle lyd-filer og innstillinger.