Nnywellness.com

Android Apps for graviditet


Android Apps for graviditet

Ifølge digitale medier selskapet comScore hadde 82 millioner amerikanere smarttelefoner fra juli 2011, med Googles Android-plattform holder en markedsledende 41.8 prosent markedsandel. Android-baserte smarttelefoner gjør det enkelt for deg å surfe på Internett, få omdreining-av-omdreining retningene, streame filmer og laste ned programmer. Android App markedet tilbyr tusenvis av programmer for et bredt spekter av forretningsbehov og personlige behov. For eksempel foreslå Android apps for graviditet kan spore fruktbarhet og fosterets utvikling, tid sammentrekninger, menyer og mye mer.

Fruktbarhet

OvuView, MyDays og WomanLog kalender er bare noen av Android apps som kan spore fruktbarhet og eggløsning for kvinner som ønsker å bli gravid. OvuView er et gratis program som poster tegn på fruktbarhet som basal kroppstemperatur å forutsi fruktbare dager, mens MyDays og WomanLog kalenderen bruker interaktive kalendere for å spore eggløsning og andre graviditet indikatorer. For å få flere funksjoner, kan du kjøpe en app som eggløsningen kalenderen Pro som lar deg overføre kalenderen til smarttelefonen, samhandle med et nettsamfunn og vise en kroppen varmekartet.

Utvikling

Det finnes flere Android apps til å spore fremdriften av svangerskapet. Programmet BabyBump graviditet er et gratis alternativ som beregner forfallsdatoen, gir pågående tips og informasjon om barnets utvikling og holder oversikt over målsettingene som vekt samt humøret og energien. En betalt versjon av BabyBump svangerskapet er også tilgjengelig, og inkluderer et verktøy for telling spark og sammentrekninger. BabyCenter MyPregnancy i dag er en annen ledig app som tilbyr dag-for-dag innsikt i babyens vekst. Programmet gir også en sjekkliste for å forberede deg til barnet, samt videoer og ernæring tips.

Forberedelse

Graviditet innebærer masse forberedelse. Android apps som Baby Sjekkliste og Baby ting Finder kan hjelpe deg klar for ankomst av barnet. Baby Sjekkliste er en betalt app som gir en detaljert oversikt over alt du trenger å feed, klær og ta vare på babyen. Baby Sjekkliste også her kan du angi spesifikke detaljer om produktene du vil kjøpe eller legge til en registerverdi. Baby ting Finder er en ledig app å få de beste tilbudene på baby elementer. Programmet søker nettbutikker og rubrikkannonser av prisen, plassering eller beskrivelse.

Helse

Android apps som passer graviditet graviditet diett Kalkulator og graviditet Fitness kan hjelpe deg å opprettholde en sunn Graviditet ved å tilby ernæring og mosjon tips. Tilpass graviditet er et gratis program som gir løpende rådgivning om sunn mat mens graviditet diett kalkulatoren lar deg spore hva du spiser og sammenligner den med expert anbefalinger. Graviditet Fitness kompilerer råd om trener under graviditet fra en rekke kilder og leverer det en app. Andre Android apps går utover mat og mosjon som graviditet og medisiner sikkerhet programmet kontrollerer samspillet av medisiner slik de ikke vil påvirke svangerskapet.