Nnywellness.com

Riktig Jeep frontlys sikter


Riktig Jeep frontlys sikter

Justere frontlysene av Jeep er ikke en vanskelig oppgave å fullføre hjemme. Du kan gjøre dette et sted hvor du kan få foran Jeep nær en vegg, gjerde eller stor bygning. Det tar bare noen minutter, og du trenger bare ett verktøy. Sikter frontlyktene er spesielt viktig når du har installert en heis kit, fordi lysene være høyere.

Finne en overflate

Parkere Jeep foran en stor struktur som en vegg eller garasjeporten i oppkjørselen din, og slå på lyset. Få nær veggen eller struktur som du kan uten å treffe den. Fjern rammer rundt frontlyktene (hvis aktuelt). Bruk Phillips-stil justeringsskruer på side og toppen av frontlyktene for å sikte frontlyktene rett frem med en skrutrekker. Å dreie side skruene vil justere lyset på utsiden av kjøretøyet; en mot klokken sving vil justere lyset innover. Å dreie den øverste skruen mål lyset mot klokken vil sikte det ned. Merk midtlinjen av hver bjelke på veggen med tape. For åpenbare grunner fungerer prosessen best på natten eller i et mørkt område.

Sikkerhetskopiere Jeep

Tilbake Jeep opp ca 25 fot, holde frontlyktene rettet mot veggen. Dette fungerer best hvis området er flat. Justere lampene til lysstråler treffer om lag 2 inches under og til høyre for båndet linjene du har gjort på veggen. Dette justerer lysene slik at du unngår blender motgående trafikk når du reiser på kvelden.

Fjernlys

Det er tid til å teste fjernlys. Slå dem på og Merk plassering på veggen. De bør være rett under midtlinjen av tape merkene. Hvis de selv med eller over bånd linjene, redusere frontlyktene litt før de er i en akseptabel beliggenhet. Sett frontdekslet, hvis aktuelt.