Nnywellness.com

Hvordan gjøre jeg bekymre for Volvo støtfanger plastdeler?


Hvordan gjøre jeg bekymre for Volvo støtfanger plastdeler?

Volvoer er solid svenske biler som er verdifulle for deres sikkerhet og solid skandinaviske engineering. I de senere år har de blitt kjent for forbedret ytelse og mer vågale, attraktive styling enn tidligere. Som de fleste bilprodusenter bruker Volvo plast trim på mange ytre delene. Hvis disse delene ikke er brydde seg riktig, kan de tørke ut, visne og til slutt sprekk. Det er lett å holde en Volvo plast trim i god form.

Instruksjoner

• Park Volvo i et kjølig og skyggefullt område. Skyll den av med vann. Vask utvendig med en Lommekluten og en bøtte med vann og bil sjampo. Vask støtfanger trim og alle plast trim på bilen også. Tørr støtfangere og trim med en lofri klut.

• Bruke en tannbørste eller liten detaljering børste for å få i sprekker og depresjoner. Skyll noen løsnet skitt ut slangen eller litt vann, og deretter vaske og tørke området. Ikke overse på plastdeler som kurven under bilen, siden disse er ofte de mest skitne.

• Liberalt spray en høy kvalitet-plast dressing på støtfangeren og alle plastdeler. Spredt dressing slik at støtfangeren har selv dekning. La dressing suge i ti sekunder, og deretter buff overflaten med lofri klut. Snu fille eller bruke en ny klut til slutt tørke støtfanger.

• Bruke dressing til bilen seks til åtte ganger i året for å beholde best mulig utseendet. Bruke et produkt som evig svart gjenopprette fullføringen av støtfanger plastdeler som har bleknet fra eksponering for solen. Dette en farge som brukes på plast med en klut, men det fortsatt må beskyttes med dressing etter det cures.