Nnywellness.com

Hvordan bli kvitt en bil for penger


Hvordan bli kvitt en bil for penger

Når du føler at det er på tide å få en ny bil må du avgjøre hva å gjøre med din gamle en. Du kan bytte den i, men du står å gjøre mye mer penger hvis du selge bilen selv for kontanter. Aldri ta en sjekk for en bil med mindre det er en slekt medlem eller du tar en risiko for at sjekken vil sprette og det ville bety du bare ga noen bil gratis.

Instruksjoner

• Start med venner og familie. Selv om dine venner eller familie ikke trenger en bil kjenner de noen som er. Dette er den raskeste måten å selge bilen fordi det tar bare et par telefonsamtaler. Kontroller at du vet nøyaktig hvor mye du ønsker å få på bilen din. Hvis du ikke vet hvor mye det er verdt så sjekk ut at Kelly blå bokført verdi for bilen. Koblingen til nettstedet er gitt for deg på slutten av denne artikkelen.

• Bruke et selskap som betaler for useriøs biler. Hver stat har sitt eget selskap, og du må gjøre et søk for å finne din. Det er et selskap som betaler kontant for useriøs biler landsomfattende. Det kalles 1-888-CARBUCKS. Fyll ut informasjonen biler som kontaktinformasjon og noen vil komme tilbake til deg med et sitat. Hvis du liker prisen så gå videre og selge det til dem. Hvis ikke, velger et annet alternativ å få. Hvis du godtar prisen kan bilen fjernet ganske raskt.

• Finn en travel gate du kan parkere bilen med pris og telefonnummeret ditt på frontruten. Dette vil hjelpe deg bli kvitt bilen raskt på grunn av trafikk og synlighet til bilen. Du må få tillatelse først å plassere bilen det så ikke gjør noe for å få deg problemer. Det tar bare ett minutt å be om tillatelse. Igjen, godta bare penger fra alle som ønsker å kjøpe den.

• Plass en annonse i din lokale aviser. Dette kan koste deg litt penger, men annonsering vil hjelpe deg å selge bilen mye raskere. Du kan også angi kontanter prisen og sted kontanter i boksen. Dette vil holde unna alle som kommer til å prøve å få deg til å akseptere en sjekk. Kontroller at du vise de gode kvalitetene til bilen i annonsen slik at kjøpere vil bli interessert.

• Kall en bruktbil forhandler. Omtrent hver eneste by har 2 eller 3. De kjøper bruktbiler billig fordi de vet hvordan å fikse dem opp og selge dem for mer. Du kan ikke få så mye penger som du ville om du ventet og solgte bilen selv, men du vil få penger og du vil få det raskt. Alle forhandlere utseendet på bilen og gi deg et tilbud. Ta best.

Tips og advarsler

  • Tid er penger. Jo mer tid du venter å få bilen solgt jo mer penger du er herjer på reklame. Velg metoden som bringer deg mest mulig penger den raskeste.
  • Aldri godta en sjekk uansett hvor ille du vil. Få personen bruker ATM eller gjøre et uttak fra sin bankkonto. Hvis de ikke da har de sannsynligvis ikke penger i banken å betale deg. Det er den eneste måten du kommer til å få dratt av så vær forsiktig.