Nnywellness.com

Hvor liten motor forgassere arbeid


Hvor liten motor forgassere arbeid

Liten motor forgassere

Forgassere hjelpe for å blande luften og drivstoff for en forbrenningsmotor. Karl Benz oppfant delen, og senere patenterte den i 1886. Denne komponenten bruker Bernoulli-prinsippet - raskere luften strømmer, jo større nedgangen i statisk trykk og økningen i dynamiske press. Avhengig av liten motor, kan det vanligvis være én eller flere forgassere inne til meter luftstrømmen inn motoren. En liten motor forgasser kontrollerer også riktig luft/bensin blandingen i riktig grader. Disse forgassere inneholder kretser for å fungere godt under disse forholdene og utføre ulike innstillinger.

Grunnleggende funksjon

Luften passerer gjennom åpne røret til forgasseren inntak manifold av motoren i form av en venturi der det begrenser på et visst punkt og utvider. Prosessen forårsaker luftstrømmen til hastigheten på sitt smaleste delen. Under, butterfly eller throttle ventilen arbeider med en roterende plate som styrer luftstrømmen, og dermed luft/bensin blandingen antallene systemet skal bruke for makt og fart. Gass kobler via en kabel eller stenger og ledd til akseleratoren utstyret. Drivstoff blander med luftstrøm gjennom små hull eller jets fra den smaleste delen av venturi.

Problemer og forebygging

Som drivstoff fordamper inne, en gummy stoff former som gjør vondt komponentens ytelse. Et annet potensielt problem er når nålen fast og vanskeliggjør drivstoff flyten i blander med luften som kommer inn forgasseren. Det finnes måter å løse disse problemene og hindre fremtidige problemer. Først fjerne gassen fra forgasseren deaktiverer brennstoffledningen og kjøre motoren før den dør, dermed brenner drivstoff inni. Sett luftfilteret at skitt og rusk fra inn forgasseren og påvirker ytelsen.