Nnywellness.com

Chevy Impala feilsøking


En Chevy Impala leverer kvalitet, pålitelighet og en drivstoffeffektive valget for millioner av bilen kjøpere over de siste 50 årene. Etterhvert oppstår problemer, og du må feilsøke deg til årsaken. Trinnene kan variere noe avhengig av året og modell av din Impala, men det er noen grunnleggende ting å se etter når du plutselig støter på problemer med bilen.

Instruksjoner

• Se over tilkoblinger på batteriet til sikre at de er sikret riktig. Hvis de ikke kan du oppleve problemer med det elektriske systemet, lys og radio ikke kommer på og en mulig å klikke lyd ved overføring enheter og annet tilbehør. Et annet problem kan være i "Kroppen kontrollmodulen." Dette kan være kostbar siden det er bare en "kropp kontroll modul" laget for hvert kjøretøy og hver er synkronisert med VIN. Du kan søke etter en online, eller sjekk med din lokale forhandler. Når kjøpt, tar det skal synkroniseres riktig av en tekniker.

• Se på batteriet og dynamoen bestemme hvilke er faktisk skyldige for bilen starter ikke og batteriet dør ofte. Kontroller hvis batterikablene er riktig tilkoblet og sikker med bakken ledningene. En feil tilkobling får batteriet å dø raskere enn vanlig. Hvis alt ser bra med batteriet kan problemet være en feil Dynamo.

• Start motoren flere ganger og merke bilen starter ikke første gang, men etter flere forsøk starter opp? Dette kan tyde på problemer med fuel pump. En måte å fikse dette er når du går til starte din bil tur nøkkelen til plasseringen av/på uten faktisk snu det helt. Dette forteller drivstoffpumpe begynne å bla, som kan hjelpe. Kjøpe en drivstoff manometer for å kontrollere trykket når du deaktiverer motoren. Du finner drivstoff linjene drenering tilbake i tanken når bilen sitter litt, som vil forårsaker stammer når du prøver å starte motoren. Hvis lukten av råtne egg invaderer sansene dette er et ganske godt tegn du har en defekt regulator.

• Ta bilen i for en tune-up hvis det har gått en stund og du finner små ting går galt med jevne mellomrom og vedvarende. En fullstendig justering omfatter Endre tennplugger og ledninger, distributør cap og rotoren, drivstoff og luft filteret endringer. Flere tester utføres for å kontrollere drivstofftrykk og injeksjon system og mulig utskifting av oksygen sensor.