Nnywellness.com

Slik blokkerer uønskede telefonsamtaler på hjemme telefoner


Slik blokkerer uønskede telefonsamtaler på hjemme telefoner

Irriterende telefonsamtaler kan komme fra mange forskjellige kilder. Telemarketers, regningen samlere, kolleger, slektninger og bekjente med enkelte kan bli stadig plagsomme ved å ringe ditt hjem inopportune ganger. Blokkerer uønsket telefonsamtaler på en hjemme telefon kan gjøres med litt flid.

Instruksjoner

• Registrer med nasjonale gjør ikke ringe registeret, som hindrer telemarketers fra ringe deg ved lov. Bruke datamaskinen til å gå til www.donotcall.gov og skriv inn din hjem telefon og e-postadresse (se ressurser). Klikk på koblingen som sendes til din e-post å sette ditt på en "ikke kaller ' liste for telefonselgere. Det kan ta en måned for den å tre i kraft.

• Kjøpe en innringer ID-system som har blokkerer evnen. Det finnes en rekke ulike fabrikater og modeller på markedet som Jftek's "ringer ID med Ring Controller" eller i Telezapper. Koble systemet til ditt hjem telefonen i henhold til produsentens instruksjoner. Angi den bestemte telefonnumre som du ikke vil ringe deg. Ringer vil hindre telefonen ringer når de folk ringer. Avhengig av merke på enheten, oppringeren kan få et eller telefonen kan ringe på slutten men ikke gå gjennom på din.

• Kontakt teleoperatøren og Forklar at du ønsker et bestemt telefonnummer blokkeres. Hvis problemet er trakassering samtaler, kan telefonselskapet sette en "felle" på linjen, lar dem til slutt spore en samtale tilbake til antall opprinnelse når du gir dem datoer og klokkeslett oppringt. De kan også gjøre et bestemt samtale spor direkte hvis samtalen er stammer fra deres lokale tjenesteområde. De fleste leverandører kan også blokkere et nummer på forespørsel (kalt en "samtale screen") for en månedlig avgift. Telefonen vil ikke ring og oppkalleren vil få en automatisk melding som ikke godtar samtalen.

Tips og advarsler

  • Informere den lokale politistasjonen hvis du mottar truende eller trakasserende telefonsamtaler - de kan ta forholdsregler for å hindre den andre parten i å kontakte deg.