Nnywellness.com

Fremme trening for motorsykkel Riding


Fremme trening for motorsykkel Riding

En motorsykkel tar en viss mengde ferdigheter. Nye kjørere tilbringer timer lære å manipulere sine maskiner, praktisere grunnleggende av akselererende fra en stopp, skiftende og bremsing. Etter en stund begynner rytteren å føle seg sikker på at de kan håndtere de fleste situasjoner de forventer å møte på veien. For det meste, er de rett. Men vet alvorlig motorsyklist at disse grunnleggende ferdigheter er bare toppen av isfjellet.

Hvorfor må jeg ha avansert opplæring?

Søker avansert opplæring for motorsykkel riding kan åpne nye dører til gjennomsnittlig rytteren. Trening klinikker og skoler finnes rundt om i landet, tilbyr opplæring i en rekke ferdigheter, som unnvikende manøvrer, off-road riding, og roadracing. Selv om du skal bare pendler til og fra jobb, kan tar noen av disse klinikker eller klasser utvide din kunnskapsbase for å bedre håndtere en rekke situasjoner. Lære å ri en off-road motorsykkel på en sti er et perfekt eksempel fordi den lærer deg å overvinne ulendt terreng og hindringer. Dette kan bli nyttig mens ridning på dårlig vedlikeholdt veier eller i dårlig vær.

Typer trening

Avansert opplæring kommer i mange former, men det pleier å lære praktiske ferdigheter eller sport-relaterte teknikker. Praktisk trening ofte avtaler med coaching rytteren identifisere og unngå en rekke potensielt dødelig ridning situasjoner. Sport ridning og racing skoler varierer i undervisningsmetodene deres siden de fleste av ridning er gjort på en lukket kurs, godt unna farene funnet på veien. Off-road rideskoler tilbyr en blanding, undervisning rytteren å styre motorsykkelen ulendt terreng og hvordan du bli mer klar over sine omgivelser mens du er på en lukket bane.

Praktiske ferdigheter klinikker

Ved hjelp av avansert ridning kurs kan du overleve farlig ridning situasjoner.
Med mange av rytterne å ta til gatene og motorveier i Amerika ofte lærte sine ferdigheter på egenhånd, økt behov for avansert opplæring. Klinikker, som den erfarne RiderCourse og avanserte Rider trening, tilbys av motorsykkel sikkerhet Foundation og stayin ' Safe, henholdsvis tillate motorsyklister å finpusse sine ferdigheter i et trygt miljø. Disse kursene inkluderer vanligvis klasserommet tid med tekst og diagrammer av ferdigheter som vil bli undervist, inkludert før turen sjekker, unnvikende manøvrer og riding teknikker, før leksjonen er gått over til live motorsykler.

Sport ridning og Racing skoler

Road racing er en presis vitenskap som krever oppmerksomhet på detaljer.
Road racing med en motorsykkel er en presis vitenskap, der rytteren å forstå og behandle svimlende mengde detaljer i høy hastighet. Racing skoler tillater ryttere og potensielle syklistene å lære hvordan å opprettholde en fast linje mens kurvekjøring eller bremse effektivt hastigheter på eller over 100 miles per time på en kontrollert måte. Klassene er vanligvis mindre å tillate mer personlig tilbakemeldinger fra instruktørene å forbedre din kjørestil og teknikker. Racing skole lærekrefter er ofte veien syklistene, noen holder mesterskapstitler, og vil gjøre alt for å gi tillit på racerbanen.

Off-Road skoler

Off-road skoler lære ryttere å takle ulendt terreng.
Mest off-road rideskoler imøtekomme Motocross ryttere, men ferdighetene lært på sporet kan ha stor nytte gaten rytter. Instruktører trener ryttere til å bruke deres underkroppen til å kontrollere sine motorsykler stramt manøvrer, samt lære å lese terreng for å holde dem ute fra problemområder. Disse klassene lærer ofte rytteren hvordan å håndtere en glidende motorsykkel og trygt og effektivt kjøre gjennom smuss, grus og gjørme.