Nnywellness.com

Hvordan å male en Scooter


Hvordan å male en Scooter

Tre hovedkategorier scooter maleri finnes: rangle-kan, profesjonell maling og pulver belegg. Hver har fordeler og ulemper med først er den laveste kvaliteten og laveste kostnad, og den siste var den mest permanent og vanskelig å endre etter faktum.

Instruksjoner

Rangle kan tilnærming

• Fjerne alle deler fra scooter som kan kobles fra. Skru speil med halvmåne skiftenøkler, unbolt sete med en socket skiftenøkkel og Fjern alt tilbehør som bærer stativer. Trekk ut nok maskeringstape og bånd av områder som du ikke vil ha malt, som håndtak, gulvet skinner eller plastdeler. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruen i elementer som kan være lett re-installert. Bruk sandpapir for å glatte ut urenheter eller chips til en flat overflate. Dekk hjulene med tape og gamle.

• Finn en utendørs sted å utføre maleriet med en temperatur over 70 grader Fahrenheit. Bruker primer spray-maling, spray jevnt scooter kroppen i selv mønstre og tilbake. Unngå male et bestemt område for lenge. Bruke primer i et selv strøk slik at resultatet er en glatt overflate for maling på hver side. Utføre samme oppgave for noen mindre kroppsdeler som flyttbare.

• Ta ditt valg av farget rangle kan maling og spray den over tørket primer lakken. Bruk med mønstre, unngå alle sted for lenge. Spray minst tre strøk med maling for et godt lag gjelder. Ikke vent mer enn 20 minutter mellom strøk. Tillate at malingen tørke for minst en hel dag, hvis ikke to. Fjern forsiktig av maskeringstape når tørr. Rydde opp noen odde over spray flekker og re-installere alle deler tatt av scooter.

Profesjonell maleri

• Helt demontere på scooter. Fjerne alle kabler, elektriske, deler, og lignende. Deretter fjerne motor og hjuloppheng deler halvmåne skiftenøkler og skrutrekkere socket skiftenøkler til kroppsdeler er nakne tilbehør eller innvendige. Ta bare deler til en sandblaster å fjerne all gammel maling av metall kroppsdeler. Sand ned plastdeler med glatt sandpapir for å fjerne malingen av plast.

• Ta de nakne, sprengt/pusset deler til en profesjonell bil maler og velge maling farge ønsket fra alternativer tilgjengelig på tjenesten. Tillat at maling tjenesten utføre sitt arbeid. Plukk opp deler og betale for tjenesten på tilfredsstillelse av maleriet. Bringe delene tilbake til et arbeidsområde og nøye legge dem ut så hver del unngår stanger eller chipping den andre.

• Nøye montere den scooter del-av-del, unngå noen verktøy eller metalldeler berøring nylig malt kroppsdeler. Bruk tepper eller butikk klær å beskytte områder som krever manuelt arbeid, og unngå slippe verktøy som mulig. Voks scooter kroppen når alle deler er installert og buff voks med en polering håndkle.

Pulver-coat maleri

• Helt demontere scooter som metodene til alle scooter kroppsdeler er nakne. Ta alle metalldeler til en sandblaster og betale for en fullstendig rengjøring av deler ned til Bart metall. Sette plast kroppsdeler til side for mellomtiden.

• Hente metalldeler fra blaster og tape noen tråder deler eller områder ikke skal males. Bruke fargerike bånd så maleren vet hvor disse stedene er og unngår at pulver-coat pulver på dem. Ikke oppgi alle plastdeler til maleren (de ville smelte i stekeovn).

• Velg din maling farge ønsket på maleren og tillater at tjenesten bruke maling pulver og stek maling på metalldeler. Betale for tjenesten på tilfredshet med maling arbeidet. Plukk opp alle malt deler og legge dem ut i arbeidsområdet. Primer og emalje maling plastdeler slik at din pulver-coat. Montere alle scooter deler nøye, sørge for å slippe noe på fersk tørket maling. Voks scooter kroppen når fullstendig konstruert og buff et skinnende utseende.

Tips og advarsler

  • For ekstra avgift bestemt detaljering og airspray kan design legges til profesjonelle emalje maling jobber for egendefinerte scooter opptredener.
  • Powdercoating er en permanent bakervarer farge inn i metallet. Det kan ikke lett endres i ettertid og krever alvorlige sandblåsing hvis du vil fjerne. Velg dette alternativet for maling hvis alvorlig forpliktet til en bestemt farge og du ønsker en slitesterk finish.