Nnywellness.com

Slakk Timing kjede: symptomer


Slakk Timing kjede: symptomer

Timing kjeder brukes i enkelte biler i stedet for Registerreimer. I motsetning til timing belter er det uvanlig å erstatte en timing kjede. Vanlige problemer med kjeden er å miste noen eller de fleste av spenningen som holder i på plass, og holder det fungerer. Det er flere symptomer som kan oppstå hvis din bil eller lastebil har en slakk timing kjede.

Hakket

Når en timing belte begynner å mislykkes, squeals det. Når en timing kjede begynner å mislykkes grunn slakk, vanligvis forårsaket av beltet Spennanordninger svekkelse, rangler og plapring. Du vil kunne høre en klikker, hakket støy kommer fra området rundt din cam aksel hvis din timing kjeden har slakk i den.

Strømforsyningen

Timing kjeden blir kamakselen. Hvis timingen kjeden ikke er fast, så snu det ikke cam akselen på riktig intervall og hastighet. Dette fører til en rekke problemer, inkludert motoren å miste makt og en mulig nedgang i komprimeringen.

Ikke kjører

Har du stor slakk i bilens timing, kan kjøretøyet stall ut tid eller helt stanse driften. Hvis kamakselen ikke vil slå i din motor, bilen vil kunne drive motoren og bilen vil stoppe.