Nnywellness.com

Hvordan å spyle med stopp lekkasje


Stoppe lekkasjen er en blanding på radiatorer for å stoppe frostvæske eller kjølevæske lekkasjer i radiatoren. Stoppe lekkasjen kan også brukes til tilstanden radiator systemet, hindre rust og korrosjon i radiatoren, smør og tilstand vann pumpe sel og bidra til å opprettholde elektrolyse. Stoppe lekkasjen er bare effektivt å reparere mindre til moderat lekkasjer. Bruk stoppe lekkasjen reparere radiator og avkjøling system lekkasjer og tømme kjølesystemet.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et flatt underlag og slår motoren, delta på parkeringsbremsen. Trekk hetten sperren og åpne panseret.

• Tillat motoren å kjøle ned helt for et par timer. Sjekk radiatorlokket for å se om det fortsatt varmt. Når kule, skru opp og ta radiator cap fra radiator.

• Rist kraftig flaske stoppe lekkasjen. Starte rødme prosessen ved å tømme hele innholdet stoppe lekkasjen i radiatoren.

• Legge til frostvæske og vann i radiatoren inntil den er helt full. Skru radiator cap tilbake på radiatoren før det er stramt.

• Crank motoren og la den inaktiv i minst femten minutter på vanlig driftstemperatur. Sjekke radiatoren og vannpumpen for lekkasjer. Se etter lekkasjer mens motoren er i gang. Slår motoren og se etter lekkasjer igjen. Tillater motoren å helt avkjøle for et par timer før tapping radiatoren.

• Sted en drypp kokekaret under avløpet plugg nederst på radiatoren. Slå bunnpluggen klokken med Tanga til kjølevæsken begynner strømmer ut av radiatoren og i drypp kokekaret. Vent til alle kjølevæsken og overflødig stoppe lekkasjen renne ut av radiatoren, og trekk deretter igjen bunnpluggen.

• Fylle radiatoren sikkerhetskopiere med frostvæske og vann før kjølevæskenivået stabiliserer øverst i halsen fyll. Skru radiator cap tilbake på radiatoren før det er stramt. Crank motoren og tillate at det kjøres i ca fem minutter på driftstemperatur. Etter at termostaten åpner og gir kjølevæske i motoren, fylle radiatoren etter behov.

• Inspisere radiatoren og vannpumpen for eventuelle lekkasjer mens motoren er i gang. Hvis lekkasjen fortsetter, slår motoren og legge en flaske stoppe lekkasjen i systemet.