Nnywellness.com

Hvordan få en elev tillatelse i Massachusetts


Få en elev tillatelse er en spennende begivenhet for både foreldre og barn. Det er en overgangsrite at tenåringer må fullføre før de lov å lovlig kjøre bil. Hver stat har imidlertid en enkelt prosess. Massachusetts er intet unntak. Deres regler og forskrifter må leses og fulgte hvis du ønsker å få din lærendes tillatelse.

Instruksjoner

• Studere i Massachusetts driveren manuelt. Husk å huske tegn og kjøring teknikker slik at du lett kan svare spørsmål under testing.

• Oppgradere fra en godkjent kjøreskole. Du må ha 30 timer forelesning, 6 timer kjøring og 6 timer med observasjon med 12 timer parental tilsyn kjøring. Skolesystemer må en driver er utdanning konfigurere i skoletiden, eller du kan ta kurset på en kjørende skolen.

• Gå til din lokale DMV og fylle ut en søknad. Du må også vise riktig ID, for eksempel en skole ID eller pass port, og betale et gebyr på $30.

• Ta 20 spørsmål testen den dagen på DMV. Du må svare på 14 spørsmål riktig for å bestå testen. Du må også bestå en visjon eksamen før de vil gi deg en elev tillatelse.

• Følg alle begrensningene plassert på en elev tillatelse ved å holde noen 21 år eller eldre, som har en gyldig førerkort, i bilen med deg tiden hele. Også, ikke kjøre mellom midnatt og 5 am. Hold din lærendes tillatelse med deg når du er i bilen.

Tips og advarsler

  • Ta førerprøven seriøst. Du kan hente informasjon om praksis eksamener og tilleggsinformasjon på til lokale DMV.