Nnywellness.com

2000 KIA Spectra spesifikasjoner


2000 KIA Spectra spesifikasjoner

Koreanske automaker Kia Motors innført Spectra modellen i 2000 modellår. 2000 Spectra er en kombi kompakt bil. Det er lik Kia Sephia modellen erstattet tidligere tilgjengelig kombi-versjonen av Sephia. Til Spectra ble etterhvert Kia 's bestselgende kjøretøy blir avviklet i 2009 og erstattet av Kia Forte. 2000 Kia Spectra mangler overveldende makt, men priset og økonomisk egnet for en daglig pendler.

Motor og girkasse

2000 Spectra har en innebygd, 1,8-liters, firesylindret motor. Motoren har en 81-millimeter bar med en 87-millimeter strek og en 9,5 komprimering. Det er i stand til 125 hk ved 6000 rpm med 108 fotpund av dreiemoment. Det er fire ventiler per sylinder med variabel timing. Kjøretøyet er tilgjengelig med en firetrinns automatgir eller en fem-trinns manuell.

Størrelse

Lengden på 2000 Kia Spectra er 176.2 inches fra front til bakre ende. Bredden måler 66.9 og bilen har en høyde på 55,5 inches. Denne høyden inkluderer en klaring 6.1 inches mellom kroppen og bakken. Egenvekt av kjøretøyet er 2,575 lbs., men kan variere avhengig av hvilke alternativer er kjøpt. På interiøret, den fremre takhøyden er 36,6 inches og den bakre beinplass når 34.4 tommer. Bilen leveres med 14-tommers hjul.

Drivstoff

Maksimal drivstoff er for 2000 Spectra 13,2 gallon. Bilen oppnår 23 miles per gallon med bykjøring og 29 miles per gallon på motorveien. En multi injeksjon drivstoff system hjelper bilen nå at drivstofføkonomi.

Fjæring og bremser

I stedet for en vanlig vri-beam bakakselen, til 2000 Spectra har en multi-link ordning med både foran og bak anti-roll bars. Bil funksjoner rack og pinion styring med variabel strøm hjelpe som hastigheten øker. Ventilerte skivebremser benyttes i front og trommelbremser er funnet i baksetet. En fire-kanals blokkeringsfrie bremser er valgfritt i GSX modellen bare.

Funksjoner

Interiøret huser klut bøtteseter. Bilen leveres som standard med tonede Vinduer og en bakrute defroster. En AM/FM/kassett radio er standard lyd system installert men Kia tilbyr en AM/FM/CD-lyd-alternativet. Driver og passasjer kollisjonsputer foran er standard sikkerhetsfunksjoner på 2000 Spectra. Aircondition og ekstern keyless oppføring er ikke standard med bilen men kan installeres som valgfrie funksjoner.