Nnywellness.com

Båt Motor feilsøking


Båt Motor feilsøking

Alle som eier eller leier motorisert båter har sannsynligvis funnet seg strandet på et tidspunkt i sin erfaring på vannet. En grunnleggende forståelse av grunnleggende båt motor feilsøking og reparasjon er viktig for enhver seriøs mariner for å unngå betydelig tauing avgifter over livet til en båt. Ta tid til å lære grunnleggende båt motor reparasjon vil lindre mange vanlige problemer som resulterer i strandet båter som krever dyre slep tilbake til marinaen eller forankre.

Betydning

Marine båt motor reparasjon og feilsøking er gjort på to nivåer: eieren og en reparasjon aktivitet. Mange ganger, vil eiere ha deres båt ikke klarer å starte på marina eller mens du kjører på sjøen eller innsjøen. Muligheten til å utføre grunnleggende feilsøking og reparasjon er viktig for eieren av båten for å redusere kostnadene for korrigere problemer som ikke krever en ekstern aktivitet å reparere.

Funksjonen

Båt motor feilsøking er primært brukes til å få en død båt motor kjører igjen slik at ytterligere eksamen kan gjennomføres i land om større reparasjoner er nødvendig for å fastsette motoren. Vanlige problemer for båteiere feilsøking er overoppheting, motoren ikke vil starter eller stopper kjøring, motoren vil kjøre men ikke gå til utstyr og kjører grunn.

Typer

De fire grunnleggende typene båt motor feilsøking har grunnleggende trinn å gjennomføre for feilsøking. For overoppheting av motor, bør følgende utføres før ber for profesjonell hjelp. Først Inspisere slanger, havet kuk, havet sil og vanninntak for blokkering. Havet kuk kan noen ganger være lukket, eller det kan ha vært andre rusk blokkerer linjene. Neste, inspisere for en løs eller ødelagte belte på vann og sirkulasjon pumper. Deretter sjekke kjølevæske og toppen hvis lav eller ut og sjekke motorolje og legge til etter behov. Endelig inspisere vannpumpe impeller og hvis ødelagt eller skadet erstatte pumpehjulet.For en motor som ikke start eller stopp kjører, først inspisere dieselfilter for betydelig skitt eller vann og erstatte hvis nødvendig. Neste, inspisere Distributør cap for vann, og eventuelt tørk med WD-40 når motoren er kald. Inspisere tenning sikringen, wire sele plug og Tilbakestill for motoren. Erstatt sikringen, tilbakestille boksen tenningen og sikre alle tilkoblinger er fast og fri for smuss og rusk. Kontroller batteriet og Bytt til sekundært batteri eller begge batteri posisjoner. Kontroller gasstilførselsslangen ikke er vridd eller skrudd, og til slutt, Bekreft drivstofftanken vent skruen er åpen.

Betraktninger

Andre motor reparere problemer som kan oppstå er hvis båten motoren kjører og ikke gå inn utstyr eller båt eieren kjører fartøyet grunn. For en motor som kjører, men ikke angi utstyr, sjekk båt propellen for begroing og fjerne tauet, linje eller et annet objekt begroing propellen. Kontroller navet på propellen og erstatte hvis slitt. Til slutt kontrollere girolje og legge olje hvis nødvendig.For å kjøre grunn, kontrollerer du at bilges ikke er fylles med vann lekker igjennom en hull inntrenging. Deretter slippe ankeret å flytte grunn lenger og unngå større skade på skroget. Til slutt be om tauing hjelp så nær høyvann som mulig.

Fordeler

Båt motor feilsøking og reparasjon er ikke en oppgave som skal utføres av en stor reparere anlegget. Ved å ta grunnleggende feilsøkingstrinn, mange av de vanlige problemene som pesten båtfolk på sjøen og på ferskvann innsjøer kan løses. Disse handlingene nytte båt eieren ved å spare penger på tauing og utenfor aktivitet reparasjon når det er ikke nødvendig.