Nnywellness.com

Hvordan fjerne Struts på en Plymouth Neon 99


Hvordan fjerne Struts på en Plymouth Neon 99

Hvis din Plymouth Neon sprette nedover veien, kan struts på bilen ha blåst. Hvis fast, kan andre problemer, for eksempel uregelmessig dekkslitasje eller bremsing problemer, følge. Erstatte struts kan være vanskelig, men det kan gjøres med riktig verktøy. Det første trinnet er å fjerne gamle struts fra bilen.

Instruksjoner

Hjuloppheng

• Heve bilen opp i luften ved hjelp av jack og fest den på jack står. Dobbeltsjekk at bilen er sikker før krypende under den. Fjerne alle dekk med dekk jern og legg dem til side.

• Unbolt brems linje braketten på siden av strut bruker en åpne slutten fastnøkkel. Deretter fjerne mutterne på bolter i bunnen av strut bruker en åpne slutten fastnøkkel og en 3/8-tommers ratchet og socket, men holde på plass.

• Åpne Shack og bruke ratchet for å unbolt toppen av strut fra spankulere towers. Deretter gå tilbake til fenderwell og trekk ut bolter på struts, deretter spankulere samlingen selv.

Fjæring bak

• Unbolt brems linje braketten på baksiden av strut med en 3/8-tommers ratchet og socket. Deretter plassere kontakten under bakhjulsopphenget og jack det slik at det tåler trommelen, men ikke løfte opp bilen.

• Unbolt lavere spankulere bolter fra bak brems trommelen bruker en 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel, men la bolter på plass så spankulere ikke faller ut av suspensjon.

• Pop bagasjerommet og trekke tilbake fabrikken tepper for å vise toppen av struts. Unbolt struts fra spankulere tårnet 3/8-tommers ratchet og socket.

• Trekke bolter av bunnen av strut bruke hendene, trekk spankulere av bakhjulsopphenget. Installer dekk på bilen, og senk bilen på bakken med jack.