Nnywellness.com

Hvor mye Over fakturaen skal jeg betale for en ny bil?


Hvor mye Over fakturaen skal jeg betale for en ny bil?

Produsentens foreslo utsalgspris (MSRP) pleide å være utgangspunktet for nye bil forhandlinger før Internett gjort faktura priser lett tilgjengelig. Nå får smart forbrukere fakturaprisen for nye bilmodeller der de er mest interessert. Litt videre kan forskning avgjøre hvor mye å betale over faktura. De kan også oppdage at de kan kjøpe bilen eller under faktura i visse tilfeller.

Fakturaens totalbeløp

Beregne den nye bilen fakturaprisen som utgangspunkt. Ulike nettsteder som Invoicedealers.com kan du gjøre dette for noen nye og -modell, inkludert tilbehør og alternativet pakker. De vil legge disse elementene, samt destinasjon kostnaden for som bestemt gjør, å gi deg totale fakturaprisen.

Forhandler penger

Forhandler penger påvirker beløpet en forhandler faktisk betaler for en ny bil. Carbuyingtips.com sier den sanne kostnaden er vanligvis lavere enn fakturaprisen fordi de fleste produsenter gir noe kalt tak tilbake. Dette er en prosentandel av fakturaprisen som er føres til forhandleren. Her finner du holder ryggen på Edmunds.com og andre automotive research nettsted. Andre penger er gitt regelmessig i form av fabrikken forhandler insentiver, som er som rabatter til dealership i stedet for forbrukeren. Dette er spesielt vanlig upopulær og overstocked modeller eller like før den nye modell år. Produsenten kan gi bonuser for møtet eller salgsmål og andre milepæler. Du kan finne mange insentiver på bilen priser nettsteder. Hvis de er høyt, kan det hende du kan få en ny bil eller selv under fakturaprisen fordi giveren er fortsatt gjør en god fortjeneste fra "skjult" forhandler penger.

Offentlig etterspørsel

Visse nye bilmodeller er mer etterspurt enn andre. Du må vanligvis betale et høyere beløp over fakturaen for disse bilene enn du ville hvis du valgte en mindre populær modell. Få en følelse for krevende biler i ditt område ved å besøke bilen kjøperen fora. Kjøpere rapporterer ofte om den totale prisen de betaler for hver bestemt modell i bestemte byer og stater og om de hadde problemer med å finne bilen. Du må betale flere hundre dollar over fakturaen for en modell med høy offentlig etterspørsel, mens en lav etterspørsel modell kan selge rett på fakturabeløpet. Biler som tilbudet ikke kan møte etterspørselen ofte selger for mer enn produsentens veiledende pris. Selgere vil ikke vurdere et faktura-baserte tilbud på disse modellene.

Sesongen

Bilsalg er ytterst langsom rett før og etter jul, så du kan tilby å betale fakturaprisen eller gjøre et tilbud under faktura og har en anstendig sjanse til å ha det akseptert. Forhandlere er også ivrig etter å fjerne mye rett før den nye modell år starter, så tilbyr betale fakturatotalen for en gjeldende modellen under denne sesongen. Gjøre en under-faktura tilbud hvis du vet det er høye forhandler insentiver for å oppmuntre avsetning.

MSRP

FirstCarGuide.com sier du kan basert hvor du tilby over fakturaen på bilens MSRP hvis det ikke synes å være betydelig forhandler insentiver og etterspørselen etter bilen er gjennomsnittlig. Det foreslår tilbyr $500 over fakturaen for biler under $20.000, $1000 over fakturaen for biler mellom $20.000 og $ 30 000 og $2000 over fakturaen for biler over $30.000.