Nnywellness.com

Tips om løse en Auto maling Chip


Reparere malingen på bilen din kan være ekstremt stressende---spesielt hvis du har mottatt et tilbud fra en profesjonell forklarer at paret sjetonger på din sedan vil koste $500 å fikse. Ikke bekymre deg, imidlertid; med litt kunnskap og de riktige verktøyene, kan fikse maling chips på bilen din på en problemfri og kostnadseffektiv måte være en bris.

Starter prosessen

Før du begynner å male chips på bilen din, bør du vurdere situasjonen: maling er strippet til Bart metall (verste fall, er metal scraping eller forslått?), eller har det bare vært scraping ned primer? Hvis metall viser, må du grov opp overflaten litt med sandpapir før du fortsetter. Uansett bør området være vasket og tørket---fortrinnsvis med lakk tynnere eller en sitrus avfettingsmiddel---før ytterligere trinn i prosessen. Skal kantene på en chip være klar til chip enda mer, bør de (og en liten bit av maling rundt dem) være roughened nøye med sandpapir. En lett, ren og myk klut må brukes til å rense området fra noen veien fett eller skitt oppbygging. Bruke den lille applikator børsten som følger med en tube med primer, prime nøye området skal males, sørge for at ingen bobler, støt eller ujevnheter oppstår. La denne sitte i minst en hel dag. Være forsiktig, vent enda lenger.

Maleri området

Dekker bare stedet med maling kan og bør være en svært sakte og forsiktig prosess. Du bør gjøre visse når du begynner å male fargen er akkurat hva du vil, som pelsen brukes jevnt, og at ikke den nye malingen du bruker touch kanten av chip. Lakk ut dette lille området fylles. Overflødig maling må tørkes umiddelbart med en ren og myk klut. Ikke la denne maling tørke, siden det vil være svært vanskelig å rengjøre og koste deg tid og krefter på lang sikt. Videre, hvis malingen blir for tykk, må du legge til tynnere i maling og bland det godt før du fortsetter. En stødig hånd kan gjøre opp for en rekke feil i disse situasjonene. Flere strøk med maling, brukes jevnt og i én retning over flere dager, kan være belagt før slutt ligner på området.

Etterbehandling prosjektet

Maling, må når den når et nesten perfekt nivå av jevn med området, få lov til å tørke i minst en uke. Mange bileiere vil vente lenger å sikre en kvalitet jobb. En "klarlakk" maling brukes sist, og hvis de forrige trinnene har blitt fulgt til brevet, gir en sømløs og helt umerkelig maling fikse opp. Hvis topplakk er unødvendig---bare ikke bruke den. Mens de fleste reparasjoner som krever denne klarlakk for å blande, er finpusse maling utviklet spesielt for å ikke krever en toppstrøk.

En toppstrøk bør brukes svært langsomt og med omhu. Hvis maling applikatoren som kommer i legger tube klarlakk maling på for tykk, bruk en tannpirker også det ut lag på lag. En rubbing compound vil hjelpe området å skinne som resten av bilen og tiltrekker seg ikke unødig oppmerksomhet til reparasjon jobb du nettopp har fullført for en brøkdel av kostnaden for profesjonell reparasjon.