Nnywellness.com

Hvordan lage et kart for en makt Commander


Motorsyklister er stadig søker nye metoder for å utvide deres maskinens funksjoner. En mulighet for et nesten øyeblikkelig ytelse er å installere en elektronisk bensininnsprøytning (EFI)-kontroller som Dynojet's Power sjef. Disse EFI-kontrollere opererer på programmerbare drivstoff "kart", som justere levering av drivstoff på bestemte turtall å maksimere motorsykkelens ytelse. DynoJet tilbyr en rekke pre-programmerte kart for de fleste motorsykler, men et kart kan opprettes for motorsykkelen og eksisterende endringene via en datamaskin. Selv om selve oppgaven er enkel, er tuning maskinen for maksimal en tidkrevende oppgave.

Instruksjoner

• Tilgang til modulen makt Commander. På de fleste motorsykler monteres makt sjefen under passasjer sete eller side dekselet. Fjern sete eller dekselet. Koble en fersk 9 volts batteri til Power Commanders batteriet sele. Plugg selen i modulen. LED-skjermen på modulen skal lyse. Koble den lille enden av USB kabelen til modulen makt Commander, kobler den motsatte enden til datamaskinen.

• Starte makt sjefen innstiller programvare på datamaskinen. Vente på programvaren til å koble til strøm Commander og "Få kart" fra den på skjermen meny. Dette vil belaste makt Commanders nåværende drivstoff innstillinger.

• Justere drivstoff. Kartet vises som et rutenett som angir turtall (y-aksen) og gass posisjon (x-aksen). Drivstoff innstillingene angis i rutenettets celler og kan justeres ved å angi et tall som varierer fra 0 til 1000. Øke mengden drivstoff levert på en bestemt turtallsområde ved å sette inn et positivt tall (0 til 1000). Angi et negativt tall (-0 til-1000) å redusere drivstoff levering. Justere drivstoff dataene som ønsket å endre maskinens ytelse.

• Klikk "Lagre kart arkiv" og angi et navn for det tilpassede kartet. Dette vil lagre en kopi av drivstoff kartet til datamaskinen for fremtidig endring. Klikk "Send kart" å sende drivstoff kart å makt Commander modulen.

• Koble USB-kabelen fra Power sjefen og fjerne 9 volts batteri. Start motorsykkelen og ta det for en prøvetur. Ta note av motor hastighet og gass plasseringen for merkbar motor lag eller flatt flekker i akselerasjon. Koble strøm sjefen din flik topp og justere drivstoff kartet for å kompensere for disse flatt flekker og prøvetur motorsykkelen igjen. Gjenta etter behov til motorsykkelen utfører jevnt på alle turtall og gass stillinger.

Tips og advarsler

  • En stor økning i drivstoff øker ikke nødvendigvis makt. Øke drivstoff trinnvis for å fastslå effekten av justeringen, legge til eller redusere drivstoff levering for å glatte og maksimere akselerasjon.
  • Spare tid ved å velge kart pre-programmert drivstoff som best beskriver din motorsykkel og oppgraderinger til sette en baseline for tilpassede drivstoff kartet. Endre kartet etter behov for maskinens modifikasjoner.
  • Hvis du ikke er sikker på at du kan justere din makt Commander riktig, kan du kontakte en Dynojet tuning center for å få dem lage et kart for deg.