Nnywellness.com

E-endringer i Android 2.2


E-endringer i Android 2.2

Google-eide Android er operativsystemet Android smart telefonene. Siden det ble lanseringen for offentligheten, Android operativsystem har mottatt mange oppdateringer og oppdateringen løser. Mens de fleste oppdateringene adressert den generelle stabiliteten og brukergrensesnittet til Android operativsystem, Android 2.2 oppdateringen gjort noen viktige forbedringer og forbedringer av hvordan Android-baserte smarttelefoner sende, motta og behandle e-post. Mer spesifikt, var 2.2 oppdateringene rettet mot Gmail og Microsoft Exchange e-postkontoer.

Microsoft Exchange oppdateringer

Tidligere Android 2.2 hadde Android-baserte telefoner utfordringer når du kobler til en Microsoft Exchange server. Med 2.2 oppdateringen, løst noen synkronisering problemer og også gitt støtte for Exchange 2010-servere.

Gmail svar

Når du mottar en e-post til flere personer, tillater Android 2.2 oppdateringen mottakeren svare til alle personene i distribusjonslisten. Tidligere Android-brukere kunne bare svare avsenderen av en Gmail e-post eller hadde å klippe og lime e-postadressene til de andre i distribusjonslisten aktivere svarer til alle.

Prioritert innboks

En funksjon i Gmail-kontoer er muligheten til å ha en prioritet innboks. Denne innboksen er atskilt fra vanlige innboksen og inkluderer bare emails fra foretrukne avsendere. Android 2.2 tillatt for smarttelefoner til Prioritert innboks og angi hva avsendere bør inkluderes i Prioritet Innboks.

Gmail grenseflate forbedring

En annen Gmail forbedring som 2.2 oppdateringen var at "Send" og "Utkast"-alternativer som var bare knyttet ord som staves på e-vinduet ble erstattet med enkle å forstå grafikk. Dette gitt en mer strømlinjeformet utseende e-grensesnittet og gjort mer plass for bruker-valgte menylinjen alternativer legges.