Nnywellness.com

Hvordan laste ned sanger fra Internett til en Flash-stasjon


Hvordan laste ned sanger fra Internett til en Flash-stasjon

Det kan være vanskelig å holde oversikt over kanskje tusenvis av sanger og mediefiler som er lagret på datamaskinen, og det er like viktig å ha dem sikkerhetskopiert sted enn mediebiblioteket. Hvis du vil laste ned musikk på nettet, og kontroller at det er sikkerhetskopiert umiddelbart, en USB glimtet kjøre er en fin måte å gjøre dette. Lett og kompakt, Flash stasjoner plug direkte inn i datamaskinen og kan lagre innhold som musikk, tekst og video. De er lett å bruk og praktisk.

Instruksjoner

Hvordan laste ned sanger fra Internett til en Flash-stasjon

• Gå til hovedmenyen på datamaskinen og åpne mediebiblioteket (iTunes, Windows Media) ved å klikke på skrivebordsikonet.

• Åpne en musikkbutikk i spilleren. En link til iTunes store ligger i sidepanelet i iTunes-menyen. Når du klikker koblingen, vil datamaskinen tilgang til Internett. Du kan få tilgang til Windows Media-store fra hovedmenyen.

• Velg sangene du vil kjøpe og klikk "Download". Vent til MP3 lastes i mediebiblioteket.

• Koble Flash-enheten i USB-porten på siden av datamaskinen. Vent på Flash-ikonet vises på skrivebordet.

• Marker nylig nedlastede sangen i mediebiblioteket. Klikk og dra den til Flash stasjonsikonet og slippe den i.

• Klikk ikonet glimtet kjøre å åpen den og kontrollere at sangen er lagret. Det skal være oppført som en MP3-fil. Du kan fylle på Flash-enheten med så mange sanger det er plass. Hvis du skal lagre en masse sanger på en glimtet kjøre, anbefales det du kjøper med mye minne. Flashstasjoner vanligvis kommer i 4GB, 8GB og 16GB størrelser og er mindre enn $50.