Nnywellness.com

Hva skjer hvis jeg sletter en spilleliste på en iPhone?


Hva skjer hvis jeg sletter en spilleliste på en iPhone?

Når du lytter til musikk på iPhone, kan du foretrekker å organisere sanger i spillelister, som en blanding av energiske musikk å spille mens du gjøre aerobic exercise eller en gruppe med patriotiske sanger å høre under en fjerde av juli piknik. Du lurer kanskje på hva som skjer med musikk hvis du sletter en spilleliste på iPhone. En spilleliste bare peker til sanger, så sletter den ikke sletter selve musikken.

Om iPhone

IPhone er en mobiltelefon laget av Apple. Den kommer med en multitouch-skjerm, et innebygd kamera og en rekke programmer for å spille musikk, videoer og gjøre andre oppgaver. IPhone kobles til Internett via Wi-Fi og mobildatanettverk, som gir deg tilgang til Apples iTunes Store for å laste ned sanger direkte på enheten.

Spille musikk på iPhone

Trykk på "Hjem" knappen på iPhone, og trykk deretter på "iPod"-ikonet på enhetens hjemet skjermen å lansere den opprinnelige musikk-spiller app. Bla gjennom musikken etter artist, album eller en sang eller tapper du navnet til en spilleliste spilles sanger. Trykk på "Pause"-knappen for å pause i avspilling, og trykk på "Play"-knappen for å fortsette å spille en sang. Touch scrub baren og dra den til venstre for å gå bakover, eller dra den til høyre for å gå fremover i en sang.

Organiserer musikken

Du kan rippe CDer til MP3s bruker Apples gratis iTunes-programmet på datamaskinen, og organiserer deretter sangene i spillelister, som en blanding av sanger til dans fest eller en biltur. Når du kopierer spillelister til iPhone fra datamaskinen, kopierer musikken på enheten. Du kan også opprette nye spillelister med iPhone, legge til sanger som finnes på enheten.

Slette en spilleliste

Trykk på "Hjem" knappen på iPhone, og trykk deretter på "iPod"-ikonet på startskjermen. Trykk "Spillelister" nederst på skjermen. Hvis du ikke ser "Spillelister", trykk "Mer", og trykk deretter "Spillelister." Det vises en liste over spillelister. Tapp navnet på en spilleliste for å åpne den. Trykk "Slett" øverst på skjermen. Trykk "Slette spilleliste" ved ledeteksten for å bekrefte at du vil slette den fra din iPhone. Musikken forblir på iPhone, og du kan åpne den ved å trykke "Kunstnere," "Album" eller "Songs."