Nnywellness.com

Feilsøke overføring i en 1998 Jeep Cherokee


1998 Jeep Cherokee er en unibody SUV. Cherokee regnes som standard for hva en SUV bør være. Overføring på en 1998 Jeep Cherokee overfører kraften fra motoren til drivhjulene. Overføring på en 1998 Jeep Cherokee er en automatisk. Mens dette gjør Jeep lettere å kjøre, det gjør ikke det problemfri. Det var noen problemer med Jeeps overføring, men dette kan løses ved en kompetent overføring ekspert når du har fullført troubleshooted problemet.

Instruksjoner

• Åpne Shack og trekke ut overføring måling. Tørk av slutten av måling og erstatte den. Trekke det tilbake ut igjen og se merkene på slutten av staven. Oljenivået må være mellom øvre og nedre merkene på måling.

• Aktivere Jeep og skifte Jeep i nøytral. Ha en assistenten ser under Jeep (men opphold klar av dekk) for noen røde væske som kan være drypper fra forsiden av motoren. Noen dryppende væske angir at det finnes en lekkasje i ett av overføring sel. Dette kan løses ved en sending butikk.

• Skifte Jeep i stasjonen med motoren fortsatt kjører. Hvis det "dollar" eller lurches, kan du sjekke overføring væske nivå igjen. Men hvis væskenivåer var fint, er det sannsynligvis interne skader Cherokee. Dessverre, dette skjer for en rekke årsaker. Men fordi Jeep er tradisjonelt brukes for "heavy duty" programmer og selv tauing, kan overføring lett bli ødelagt hvis du overskrider tauing vekten for kjøretøyet. Dette er noe som er vanlig med Jeep når folk prøver å bruke den som om den var en pickup lastebil. Du må ha overføring gjenoppbygget hvis noen av girene er skadet.