Nnywellness.com

Hvordan lage en presentasjon ved hjelp ProShow


Hvordan lage en presentasjon ved hjelp ProShow

ProShow er lysbildefremvisning programvare laget av Austin, Texas-baserte Photodex. Programmet lar brukerne Comma enkelt transformere deres bilder, videoer og musikk i lysbildefremvisningen programmer, og leveres i tre versjoner: ProShow Gold for tilfeldige brukere, ProShow Produsent for mer avanserte eller profesjonelle brukere og ProShow Web for online video kreasjon. Selv om programmet tilbyr en veiviser for å forenkle prosessen for nybegynnere, er oppretter en lysbildefremvisning i ProShow ganske grei.

Instruksjoner

• Gjør deg kjent med ProShow oppsett. Hovedskjermen i ProShow inkluderer en verktøyet boksen stripen langs toppen av skjermen. en forhåndsvisningsskjermen i midten, slik at du kan overvåke utseendet på lysbildefremvisningen; en mappe og fillisten til venstre for enkel tilgang til bilder og videoer; og et storyboard nederst på skjermen, så du kan se rekkefølgen på bildene du har valgt.

• Finn bildene dine eller videoer i fillisten og dra og slippe dem i dreieboken i rekkefølgen du vil de skal vises. Videohjelpegruppen sier at du kan legge til musikk-eller lydfiler til dreieboken på samme måte.

• Klikk på enkeltlysbilder velge lysbildealternativer. Dette vil bringe en ny meny som lar deg redigere aspekter av lysbildefremvisningen som spesialeffekter, tekster, lag og bevegelse, ifølge profesjonell fotograf nettstedet.

• Klikk på "Lagre"-knappen på verktøylinjen når du er fornøyd med lysbildefremvisning, og klikk deretter skjemaet du vil lysbildeserien å ta. Disse valgene er også på verktøylinjen. For eksempel kan du lagre den som en CD-, video- eller skjermsparer, ifølge Video hjelpe nettstedet.