Nnywellness.com

Hvordan å reparere en ødelagt høyttaler


Hvordan å reparere en ødelagt høyttaler

Avhengig av hvordan din høyttaler har brutt, reparerer det fullt funksjonell bruk kan eller kan. Spesielt når kjegle eller vegg av høyttaler blåser, ofte er det bare ikke mulig å fullt reparere skaden gjort til høyttaleren. Hvis du ikke har penger eller tid til å gå ut og kjøpe en ny høyttaler, er det imidlertid et par ting som kan, i det minste midlertidig, reparere den ødelagte høyttaleren.

Instruksjoner

Å finne og reparere skaden

Ytterkant mange høyttalere er liggende å rive
Kjøre fingeren langs den ytre mest rim å sjekk for alle kvittere av en tåre eller hull i materialet. Spesielt med kjegler laget av papir---stedet Kevlar eller gummi, kan tårer forekomme langs denne rim hvis du ikke er forsiktig med volumet som du spiller på høyttalerne på. Selv om blåst høyttalere krever vanligvis profesjonell nytt coning for å oppnå en perfekt reparasjon, kan du midlertidig reparere en liten tåre i membran ved å dekke hullet med en sterk teip som ledningskanalbånd. For å oppnå best mulig reparasjon, kontroller på båndet tetter åpningen så fullstendig som mulig.

• Se bak talerens store magnet---overfor store ansiktet av høyttaler---for to ledninger som går mellom talerens terminal og dens kjegler. Hvis en av disse trådene har blitt trukket løs fra sin forbindelse, kan de forårsake å fungere dårlig eller ikke fungerer. Du kan reparere en løs ledningen på høyttaleren ved lodding det tilbake til sin plass på høyttaleren. Ledningen bør koble en ende til terminalen på høyttaleren---vanligvis utformet som en metall kategori, og den andre enden til overflaten av den høyttalemembranen.

• Se bak den høyttalemembranen der face bredt kobles til magnet, og sjekk langs kantene av refleksiv papiret alle tegn til en tåre. Hvis noen del av refleksiv papiret har revet, kan det forårsake å produsere forvrengt, uklart lydkvalitet. I trinn 1, en tåre i denne delen av høyttaleren krever profesjonell nytt coning for å bli gjenopprettet til fullt ytelse og kapasitet, men du kan i det minste midlertidig reparere tåre ved å dekke det med duct tape. Igjen, for å oppnå best mulig resultat, gjør ditt beste for å sikre at båndet tetter åpningen så grundig som mulig.