Nnywellness.com

Hva er ulemper av fengsel bryte din iPhone?


Jailbreaking din iPhone er den juridiske prosessen for hacker enhetens operativsystem for å låse opp visse funksjoner som det opprinnelige operativsystemet ikke tillater. For eksempel med en jailbroken iPhone kan du laste ned tilpasse uoffisiell iPhone-programmer via "Cydia" eller andre app leverandører, de fleste elementer i din iPhone og bruk programer foruten iTunes å synkronisere media til enheten. Til tross for disse mulige fordeler, jailbreaking din iPhone kan føre til negative konsekvenser.

Sikkerhetsproblemet

En jaibroken iPhone er utsatt for virus og annen malware. Også, er det mindre sikker fra hackere, som kan være interessert i å få tilgang til informasjon lagret på enheten. Selv prosessen med jailbreaking etterlater deg sårbar som du har ingen anelse hva som skjer med din iPhone ved jailbreaking verktøy eller som har tilgang til din personlige informasjon ved å bruke disse verktøyene.

Oppdateringer

Hver programvareoppdatering utgitt av Apple deaktiverer de fleste vanlig metodene av jailbreak og vil resultere i din egen jailbreak er ugjort. Dette betyr at du ikke kunne oppdatere din iPhone og holde den jailbroken før en ny jaibreak kompatibel med oppdateringen er oppdaget.

Garanti

Jailbreaking iPhone ugyldig garantien. Dette betyr at du må betale for eventuelle feil eller skader til enheten som Apple ville ha ellers dekket. Apple forbeholder seg også retten til å nekte service til deg for en jailbroken enhet, selv om du er villig til å betale for den.

Bugs og Glitches

Jailbreaking din iPhone kan skade enheten på flere måter. Til å begynne med, kan selve prosessen gjøre iPhone mindre stabile. For eksempel rapporterer noen enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal etter jaibreaking sine enheter. En annen mulighet er at uautoriserte programmer kan skade enheten. Utviklerne har ikke å overholde de samme reglene som offisiell Apple app utviklere gjøre, og derfor kunne gi ut en app som drenerer batteriet eller forårsaker iPhone krasjer.

Bricking

Ultimate frykt av jailbreaking er "bricking," som er alltid en mulighet når du tukle med iPhone programvare. En murt iPhone vil ha en svart skjerm og slår seg ikke på. Den eneste måten å fikse dette er å restaurere den tilbake til fabrikkinnstillinger gjennom iTunes, som vil slette alt du har lagret.