Nnywellness.com

Min 2002 GMC Envoy starter ikke


Min 2002 GMC Envoy starter ikke

Hvis du komme inn din 2002 GMC Envoy forventer å gå et sted, men bilen ikke vil starte, kan det på grunn av flere ulike problemer. Du sannsynligvis har en defekt komponent i din tenning. Klikke lyder, uten motor avfyring er et tegn på at batteriet, tenningen, startmotoren eller starter solenoid har blitt ødelagt. Diagnostisere hvilken del ble ødelagt krever feilsøking.

Instruksjoner

• Plasser negative lede din voltmeter til den negative terminalen på batteriet og plasser positiv lede din voltmeter på positive terminalen. Hvis voltmeter leser 12 volt, er batteriet fin. Hvis ikke, batteriet og prøve det igjen. Etter lading av batteri og bestemme det prøver fungerer, å starte bilen. Hvis det ikke vil starte, flytte til neste trinn.

• Fjern batteristøpslene fra batteriet med kontakten og ratchet. Rengjør kontaktene med en 50/50 løsning av vann og natron for å fjerne korrosjon og batteri syre som kan forhindre en god forbindelse med det elektriske systemet. Koble kontaktene. Hvis utsendingen ikke vil starte, gå videre til neste trinn.

• Slå på frontlyktene og prøver å starte utsendingen. Hvis Lysene dim, fungerer tenningen fordi det er sender gjeldende fra batteriet til forrett releet. Hvis det ikke fungerer, er tenning stafetten trolig defekt. Hvis det svak lys, flytte til neste trinn.

• Finn startmotoren. Det bolter til overføring boliger på nedre halvdel av motoren. Starter releet bolter til toppen av startmotoren. På baksiden av releet, vil du finne to store metall kontakter med ledninger koblet til dem. Opprette en bro mellom de to kontaktene med bladet av din skrutrekker. Dette shorts ut releet oppretter en direkte tilkobling mellom starteren og tenningen. Har en andre person forsøk på å starte GMC. Starteren skal aktivere og begynne å nynne. Hvis det ikke slås på eller kjøres grove, er startmotoren defekt. Hvis det går glatt, er releet defekt.