Nnywellness.com

Hvor å fastsette iPhone 4 antenne Problem med neglelakk


IPhone 4 er en populær, fullverdig smartphone med evner som går langt utover bare telefonsamtaler. På grunn av sin dataintensive natur er opprettholde sterkt mottak til det trådløse nettverket viktig å utnytte enhetens funksjonalitet. På grunn av utformingen av iPhone 4 antenne er det lett å kortslutte antennen når du holder telefonen på begge sider; Dette fører til en midlertidig reduksjon i resepsjonen som kan føre til brutte samtaler eller svak datatilkoblinger. Dette problemet kan løses ved å bruke en lys belegg av neglelakk til enheten.

Instruksjoner

• Slå av din iPhone 4 og sette den på et flatt underlag, med skjermen ned. Hvis du ikke har en skjermbeskytter, plass enheten med skjermsiden ned på en håndkle eller det inkludert mikrofiberklut for å unngå riper på skjermen.

• Bomullspinnen inn på neglelakk og tørke av eventuelle overskytende neglelakk øverst i beholderen neglelakk. Du vil bruke et tynt lag med det, så sikre at bomull swab applikatoren er bare våt med neglelakk og er ikke dryppende med den.

• Finn to horisontale striper som er mot bunnen halvparten av iPhone 4 metal bandet omkretsen. Metal bandet fungerer som enhetens antenne.

• Påfør et tynt lag med neglelakk over to vannrette åpninger som sitter på metall omkretsen. Bruke et tynt lag på hver side og la dem tørke forsiktig blåse på den eller bare la den lufttørke.

• Ringe test eller datatilkobling når på neglelakk har tørket. Hold enheten slik at hånden dekker begge åpninger i omkrets, hvilke er hva vanligvis skyldes antennen til kortslutning og fører til en reduksjon i resepsjonen. Bruke et ekstra strøk av neglelakk hvis du fortsatt opplever mottak problemer når du holder det på en slik måte.

Tips og advarsler

  • Noen iPhone 4 eiere har valgt for å bruke små strimler av tape eller elektriske tape i lignende situasjoner for å unngå mottak-reduksjon problemet skyldes antennens design.
  • Gjelde ikke overskytende beløp av neglelakk. Ikke bare kan dette ødelegger dekselet på din iPhone 4, men du risikerer også lekker noen neglelakk i indre av enheten, som kan føre til skade til telefonens interne elektriske komponenter.