Nnywellness.com

Hvordan du Wire en 12-volts plugg


Hvordan du Wire en 12-volts plugg

Produsenter av bærbare elektronisk utstyr leverer sine produkter med 12-volts adaptere og patch ledninger som gjør disse apparatene som brukes i biler for å øke deres produkt verktøyet og salgbarhet. En 12-volts bil plugg er standardisert i USA av "UL standard 2089," som dekker plugger og ledningen patch ledninger som setter inn i sigarettenneren beholdere. Denne plugin er enkelt og praktisk å bruke, men det kan bryte ned innimellom. Lær hvordan du wire en 12-volts plugg og aldri tillate en defekt å stoppe deg fra å bruke apparatet ditt favoritt 12-volts.

Instruksjoner

• Kjøpe en 12-volts plugin fra en lokale auto deler butikken. Observere pluggen og merke uttrekkbar metall brystvorten for sine tips og to uttrekkbar metallet finnene stikker på hver side av sin sylinder. Spissen er positive conductor siden finnene er negativ dirigenter av 12-volts krets.

• Holde i pluggen på fast enden i en hånd. Hold den andre enden med den andre hånden og vri plug hånd mot klokken for å løsne hetten fra pluggens sylindrisk kropp. Fjern hetten sammen med metall brystvorten på spissen av hetten fra pluggens sylindrisk kropp.

• Fjerne holder skruen langs sylinderen med en skrutrekker. En sigarettenner plugg er vanligvis delt på langs langs midten i to identiske halvdeler. Løsne de to plast halvdelene og åpne sakte sylindrisk kropp å avsløre metallet finnene (negativ leder) inne, inkludert små våren som skyver uttrekkbar metall brystvorten. Metallet finnene inne i sylinderen er klemt på plass av de to halvdelene av plast sylinderen. Observere nøye og huske rekkefølgen som metall dirigenter og våren er ordnet.

• Kutte spissen av strømkabler 12-volts apparatet flush med diagonale tang. Kle av 1/2 en tomme fra spissen av positive og negative ledningene koblet til apparatet, ved hjelp av en wire stripper. Sløyfe strippet slutten av positive ledningen (rød eller svart med hvit stripe) rundt crimp-type-kontakt på undersiden av metall brystvorten (positiv terminal). Crimp ledningen ved å plassere kontakten med vedlagte ledning mellom kjevene av din tang og klemme Tanga håndterer tett. Kuttet alle overflødige ledningene med diagonale tang.

• Sløyfe strippet slutten av negative ledningen (svart, uten stripe) rundt crimp-type-kontakt på undersiden av metallet finnene. Crimp ledningen ved å plassere kontakten med vedlagte ledning mellom kjevene av din tang og klemme Tanga håndterer tett. Kuttet alle overflødige ledningene med diagonale tang.

• Erstatt metall kontakter og små våren mellom de to halvdelene av plast sylinderen. Erstatte holder skruen på sylinderen feste halvdel av sylinderen sammen. Skru korken plast med metall brystvorten på sylinderen. Kontroller at de positive og negative terminaler og kabler ikke kommer i kontakt med hverandre. Sett sigarett-lettere-type 12-volts pluggen inn et 12 volts tilbehørsuttak og slå på apparatet.