Nnywellness.com

Midten av det berøring skjermen fungerer ikke på min iPhone


Midten av det berøring skjermen fungerer ikke på min iPhone

IPhone er nesten helt avhengig en berøring-følsom skjermen, hvilke innrømmer brukernes å navigere programmer og sende kommandoer med kraner, rapper og pinches. Når skjermbildet svikter, kan bruker iPhone være vanskelig, om ikke umulig. Flere problemer kan forårsake skjermen slutter å fungere riktig, men dette er primært et problem med maskinvaren, som vanligvis ikke bli løst av en lekmann.

Rusk

IPhones berøringsskjermen fungerer ved sensing endringer i elektrisk strøm fra fingertuppene. Det er derfor en pekepenn vil ikke fungere på en berøringsskjerm - den ikke utføre gjeldende. Olje og smuss på iPhone-skjermen kan hindre det oppdager din berøring, så Rengjør skjermen med en fuktig mikrofiberklut kan returnere det til en funksjonell status. Også kan fingrene være skitten, så vaske hendene kan hjelpe. Hvis du bruker et beskyttende skjold, kan luftbobler eller fanget rusk forstyrre skjermen målinger. Fjerne den for å se om dette er problemet.

Omstart eller tilbakestille

Mindre glitches kan forstyrre overføring av signaler inne iPhone. Hvis dette er tilfellet, kan starter iPhone forbedre den. For å slå av iPhone, trykk på "Dvale/vekke" knapp på iPhone til det rød skyve fremgår; så dra knappen over skyveren. Hvis dette ikke påvirker problemet, er tilbakestille iPhone et annet alternativ. Å trykke og holde "Dvale/vekke" og "Home" knappene til Apple-logoen vises tilbakestille telefonen.

Gjenopprette

Hvis problemet ligger i programvare feil, rette en restaurering den. Denne prosessen tørke av feilfri iPhone og installerer det grunnleggende operativsystemet. Du kan gjenopprette iPhone ved å koble den til datamaskinen, åpner iTunes, klikke iPhone navn under enheter på venstre side av nettleseren og klikke "Gjenopprett" i midten av nettleseren. Mens du kan umiddelbart å synkronisere alle medier som er lagret i iTunes, vil du miste personlige data og innstillinger.

Maskinvare

Maskinvare skade er en vanlig årsak til iPhones berøring skjermen fungerer. Få det iPhone våte er en ledende skyldige fordi væske kan forstyrre overføring av elektrisk strøm, og en sprakk skjerm, noe som ofte resulterer slippe telefonen, avbryter forsiktig nettverket av ledninger. Ekstreme temperaturer kan også skade skjermen eller det indre wiring. I slike tilfeller krever iPhone spesialist for reparasjoner som den trolig trenger reservedeler.