Nnywellness.com

Hvordan finne riktig batteriet for bilen


Hvordan finne riktig batteriet for bilen

Det er to måter å finne riktig batteriet for bilen. En måte er å fysisk kontrollere bilen og erstatte batteriet med nøyaktig samme del, eller du kan søke på nettet for typen batteriet du trenger. Hver bil har et batteri under panseret på bilen som er lett tilgjengelig ved å koble den og trekke det ut av bilen. De fleste biler har batterier som slites ut etter et par år. Biler i meget varmt klima avløpsrenne vanligvis deres batterier i to år, så det er viktig å holde et reservebatteri hendig eller i det minste har en god tauing tjeneste.

Instruksjoner

Erstatt med samme batteriet

• Gå til bilen og pop panseret. Finn batteriet, som kan settes i en svart boks.

• Koble negative (svart) batterikabelen først. Du må bruke en fastnøkkel eller hylse. Være forsiktig med å ta de negative og positive terminalene på samme tid. Koble deretter positiv (rød) batterikabelen. Trekk batteriet ut av bilen. Note merket, "gruppe størrelse nummer" og annen informasjon på den så du kan finne samme nøyaktige type.

• Besøke din nærmeste auto deler butikken og kjøpe det samme batteriet du fjernet. Noen auto deler butikker vil installere batteriet for deg, så spørre om denne tjenesten. Hvis du installerer nytt batteri selv, koble positiv terminal første og den negative sist.

Søk på nettet for en kompatibel batteri

• Gå til et nettsted med et batteri forhandler, som vil ha en «batteri finder» veiviseren til å finne riktig batteriet på bilen din. Riktig forhandler områder inkluderer AutoZone Interstate batterier og batterier pluss (se linker i ressursene nedenfor).

• Angi bilens merke, modell, år og annen informasjon de kan be om i veiviseren batteri finder.

• Bla gjennom resultatene og sammenligne pris eller funksjonen. Du kan bestille batteriet online eller skrive ut resultatene og ta dem til auto deler butikken for å kjøpe batteriet direkte.

Tips og advarsler

  • Aldri prøve å installere et batteri som ikke er ment for bilen.