Nnywellness.com

Hvordan endre SIM-kortet til en låst opp mobilen


Hvordan endre SIM-kortet til en låst opp mobilen

Et SIM-kort, kort for abonnent informasjon modul, identifiserer en mobiltelefon og lagrer informasjon om telefonen er eier og telefonnummeret. Dette angir at alle kall til det bestemte nummeret gå til mobiltelefonen. Hvis du kjøpe en ny telefon før kontrakten er opp og vil beholde samme nummer, du kan bare bytte SIM-kortet og den nye telefonen vil synes det er den gamle mobilen. Du kan også bytte SIM-kort ut hvis du reiser internasjonalt. The Travel Insider råder at du her kan bruker et SIM-kort fra landet du besøker, for å spare penger på samtaler uten å kjøpe en ny mobiltelefon.

Instruksjoner

• Finn SIM-kortet på telefonen. Brukerhåndboken skal fortelle deg hvor det er. Flere telefoner hold SIM-kortet bak batteriet. Skyv dekselet tilbake og ta ut batteriet for å finne SIM-kortet. Kortet kan også være i bunnen av noen ringte. IPhone SIM-kortet er plassert på den nederste kanten av enheten. Å fjerne det, Skyv enden av en binders i spalten i SIM card skuffen og bruke papirbiten dra brettet ut. Du må bøye slutten av binders litt for et bedre grep.

• Fjern gamle SIM-kortet ved å ta den av skuffen eller glir det ut av eieren. Merk hvilken vei SIM-kortet står overfor slik at du kan sette det nye kortet riktig. Plassere nye SIM-kortet inn i SIM-kortholderen. Kontroller at det er på samme måte som den gamle SIM-kortet var overfor.

• Trykk ny SIM-kortet til det klikker eller lysbilder fast på plass. Skyv skuffen inn telefonen, eller montere telefonen om nødvendig. Aktivere telefonen, og nye SIM-kortet skal fungere.

• Lagre gamle SIM-kortet i en plastpose og holde det på et trygt sted. Hvis andre SIM-kortet ikke fungerer eller du må gå tilbake til ditt gamle kort, du vet hvor den er og kan følge samme fremgangsmåte til å bytte to SIM kort igjen.

• Slå på telefonen og se om det fungerer med det nye SIM-kortet. Hvis ikke, betyr det telefonen er ikke ulåst eller var ikke låst opp riktig. De fleste telefoner låses når du får dem. Dette betyr at selskapet har programmert det så du kan bare bytte SIM-kortet. Å låse opp telefonen, må du vite sikkerhetskoden og skrive dem inn på tastaturet. Koder til bestemte telefoner er vanligvis tilgjengelig online.