Nnywellness.com

Hvordan starte en telefonkonferanse


Hvordan starte en telefonkonferanse

Takket være teknologi har samle mange mennesker sammen samtidig ikke lenger å være en langtekkelig og kostbar oppgave. Ved å utnytte kraften i telefonkonferanse kall er det ikke nødvendig å bekymre flight priser og hotell. Bare bekostning er tiden tilbrakte plukker opp en telefon og et nummer. Så enten du trenger en telefonkonferanse å planlegge neste videregående skole gjenforening, å lære en kort Bibelen klasse, eller bare å få tilbakemelding fra ansatte, komme i gang i dag.

Instruksjoner

Hvordan starte en telefonkonferanse

• Registrer deg med en tjeneste som lar deg utføre telefonkonferanse anrop. Noen av online nettsteder som lar deg sette opp telefonkonferanse samtaler gratis er FreeConference, LiveOffice og Foonz. Noen av tjenestene som gratis teleconferencing har en grense på antall deltakere som kan bli konferansesamtaler. Hvis deres angitt grense ikke oppfyller dine behov, kan du velge for en betalt teleconferencing tjeneste som AT & T Teleconferencing.

• Angi dato og klokkeslett for samtalen telefonkonferanse.

• Sende en melding til personer du ønsker å delta i telefonkonferanse. Du bør oppgi telefonnummeret og PIN-nummer som de skal ringe for å få tilgang samtalen i meldingen. Du finner telefonnummeret og PIN fra tjenesteleverandøren telefonkonferanse. Som leder av teleconference samtale, vil du også ha en separat telefonnummer og PIN-nummer for å ringe for å være vert for samtalen.

• Opprette en agenda for telefonkonferanse samtalen. Dette vil hjelpe telefonkonferanse gå greit. Det vil hjelpe deg å sikre at alle spørsmål om virksomheten er diskutert og ikke glemt. Hvis du planlegger å innlemme deltaker tilbakemeldinger, sende dagsordenen deltakerne forhånd. Dette vil tillate dem tid til å tenke på spørsmål de ville like å anmode om forskjellige emner som diskuteres.

• Slå på 5 til 10 minutter før telefonkonferanse er planlagt å begynne. Som vert for konferansen du ikke være sent. Sørg for å ringe fra et sted som er stille. Du ønsker ikke mye bakgrunnsstøy under din telefonkonferanse, som det kan vises uprofesjonelt og påvirker suksessen til møtet.

• Stikke i sakslisten som du opprettet for telefonkonferanse. Følge opp med deltakerne ved å sende en oppsummering av telefonkonferanse møte høydepunkter. Råde dem av dato og tid for neste telefonkonferanse slik at de kan markere forhånd.

Tips og advarsler

  • Selv om noen telefonkonferanse er gratis, gjelde rikstelefontaksten. Sjekk med leverandøren for å bekrefte.