Nnywellness.com

Forskjellen mellom analoge & Digital telefon teknologien


Forskjellen mellom analoge & Digital telefon teknologien

Under sen 20th århundre, raske fremskritt innen digital elektroniske komponenter førte til design og produksjon av mer kapable og mindre dyre gadgets enn de analoge kretser. Digital teknologi hadde en spesielt enorm innvirkning på telefon. Digitale telefoner prosessen lyd som digitale data, som forbedrer på analoge funksjon og muliggjør nye. Selv om tradisjonelle analoge utstyr er fortsatt tilgjengelig, har digitale telefoner gjort store innhugg i de siste årene, takk i stor grad populariteten til trådløse telefoner og tilgjengeligheten av bolig digital kommunikasjon.

Alder

Telefon hadde sin opprinnelse i analoge elektroniske teknologien av midt-19th århundre. I tiårene som fulgte, datastyrt sentralbord erstattet telefon operatører og toneoppringing addert bekvemmelighet, selv om teknologien var fremdeles analoge. Sammenligning er digital telefon teknologien langt nyere, har tatt form i 1970.

Teknologi

Munnstykket i en analog telefon har en mikrofon som gjør lyd vibrasjoner til elektriske bølgene; øretelefonen konverterer signalene tilbake til lyd. Ledningene i et analogt system bærer lyd signaler som kan være utsatt for utenfor elektriske forstyrrelser, spesielt over lange avstander. En digital telefon mikrofon konverterer også lyd til elektriske bølger, men flere krets oversetter lyder til datamaskindata; Digital ledninger sender dataene til en motta telefon, som det i den originale lyden. Fordi digitale telefoner behandle alle samtaler som data kan digitalt telefonsystem enkelt lagre talemeldinger som filer på en maskin.

Funksjoner

En analog telefonens interne kretser er enkel, imøtekommende grunnleggende funksjoner som Hurtigvalg, ringer og trepartssamtale. Digitale telefoner har lagt til funksjoner som samtale parkering, varsel om talemelding ved e-post og Web, og integrering av telefontjenester med lokale datamaskinen nettverket. Selv om analoge telefonene tilfredsstille behovene til de fleste hjemmebrukere, appellerer utvidede funksjonene i digitale telefoner til bedrifter.

Kompatibilitet

Digitale og analoge signaler har forskjellige ledninger krav og elektriske egenskaper; men oversette spesialiserte konvertering enheter en type signal til en annen. For eksempel telefon bedriftens interne nettverk er digital og svært datastyrt, selv om de fleste verktøy fortsatt gir analoge boliger og bedrifter. Telefonselskapet konverterer analoge signalet fra hjemmet til et digitalt før du sender den til sin destinasjon, hvor det konverteres tilbake til analog.