Nnywellness.com

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får min iPod ulåst?


Hva gjør jeg hvis jeg ikke får min iPod ulåst?

Noen iPod-modeller har en funksjon kalt "Skjermen låse" som lar deg låse skjermen og hindre at andre personer får tilgang til dine personopplysninger. Hvis du kobler iPod til den primære datamaskinen, deaktiveres denne funksjonen. Hvis du finner at iPod er låst, og ingen av de vanlige trinnene vil låse den, komplett gjenoppretting av programvaren på iPod å få skjermen funksjonaliteten igjen.

Hold-knappen

Sjekk på hold-knappen for å se hvis det slått i "Hold" posisjon tilfeldigvis som dette låser skjermen og tilgang til den. Hold-knappen er på toppen av de fleste iPod-modeller (på den iPod touch, er det en vippebryter på venstre side). Bytte fra venstre til høyre for å fjerne "Hold," Hvis på. Selv om du finner knappen "Hold" ikke er i "På" posisjon, kan du prøve å veksling det frem og tilbake for å se hvis som gjenoppretter skjermen og tilgang til iPod.

Bruke kombinasjonen

Hvis du låst skjermen med kombinasjonen, må du låse skjermen ved å skrive inn samme. Angi kombinasjonen med kontroller brukes til å angi det i første omgang. Skjermens sifre blinker rødt hvis du ikke angir riktig kombinasjon. Hvis du har angitt kombinasjonen riktig, skal iPod viser siste skjermen du. Hvis dette ikke fungerer, vil du fortsatt kunne gjenopprette skjermen funksjonaliteten.

Datamaskinen synkronisering

Hvis du ikke kan huske kombinasjonen eller finne en du bruker ikke fungerer, er neste trinn å koble iPoden til datamaskinen via USB-kabelen. Koble den til datamaskinen du lastet opp iTunes-programvaren. Dette bør være samme datamaskinen for å synkronisere og lade iPod. Åpne opp iTunes og ha tilgang til biblioteket. Synkronisere iPod som normalt. Når du kobler, skal iPod være ulåst.

Gjenopprette

Hvis ingen av disse alternativene fungerer for å låse opp iPod, bruker den siste utvei funksjonen "Gjenopprett" i iTunes. Denne funksjonen sletter alle lagrede data på iPod og er permanent. Hvis du laget en sikkerhetskopi før gjenoppretting iPod-programvaren, kan du gjenopprette iPod til en sikkerhetskopierte versjonen.