Nnywellness.com

Hvordan du peke en gratis å Air antenne


Hvordan du peke en gratis å Air antenne

En luftantenne HDTV er et flott verktøy for å hjelpe deg å nyte de gratis HDTV-sendingene i ditt område. HD-signaler er line-av-syn, så har en antenne i luften er viktig, men har den pekte eller rettet mot din lokale kringkasting tårn er nøkkelen til mottar klare, skarpe HD signal. Å vite hvor disse tårnene og peker antennen riktig, kan forbedre din HDTV-mottak.

Instruksjoner

• Bestemme plasseringen av de lokale kringkasting tårnene i forhold til din plassering. Mest kringkasting tårn ligger sentrum i den nærmeste større byen. Hvis du bor grunn vest for sentrum, for eksempel punkt eller mål antennen øst, eller 45 grader (fra nord), å få de beste kringkastingssignaler. Bruk andre ressurs koblingen nedenfor for å finne de kringkasting tårnene i ditt område.

• Finn HDTV antenne. Hvis antennen på taket, kan du bruke en stige til trygg tilgang. Hvis mulig, bruk en sikkerhetssele for å sikre deg mens du er på taket å hindre noen faller.

• Løsne muttere og bolter som fest antennen til masten. Bruke tang, løsne nøtter akkurat nok til å tillate deg å vri eller roter antennen. La antennen på masten. Drei antenna slik at det peker i retningen du fant i trinn 1. Bruke Kompass for å justere antennen.

• Skru ned muttere og bolter å sikre antennen å antenne masten.

Tips og advarsler

  • Unngå arbeider på eller justere noen antenne som kan monteres for nær en strøm-linje. Utilsiktet kontakt med en strøm-linje kan resultere i alvorlig personskade eller elektrosjokk.