Nnywellness.com

Hvordan fjerne en 1992 4.3 S-10 Varmeapparat kjerne


I 1992 Chevrolet S-10 deler en plattform med GMC Jimmy. Den er tilgjengelig i pickup og Blazer konfigurasjoner. Varmeren kjernen er montert under dashbordet på passasjerens side av S-10. Varmeren kjernen er utformet som en liten radiator som sirkulerer varme kjølevæske når ovnen er slått på. Luften er oppvarmet som det gikk gjennom kjernen. En dårlig Varmeapparat kjerne vil vanligvis melde seg med en våt plass på passasjerens gulvbordet.

Instruksjoner

• Park i S-10 på asfalterte jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne negative batterikabelen. Vent til motoren å kjøle seg ned før du fortsetter. Kontroller at kontrollen varmeapparatet er i "Off" posisjon.

• Spor varmeapparatet slangene for passasjeren side av brannmuren. Bruk en slotted skrutrekker til å løsne slangeklemmer. Merk som passer hver slange passer på riktig plassering. Fjern hver slange igjen ved kronglete og trekke på slangen. Dott opp plast shopping bag og ting det tett i slutten av slangen å hindre tap av kjølevæske.

• Flytte til kupeen. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne de to skruene fra den nedre dash paneler og trekke av panelene. De er også holdt av to klipp.

• Finn en pivot braketten på hver nedre hjørne av dashbordet. Bruk en ratchet og socket for å fjerne bolten fra braketten, deretter bruke en Torx bit for å fjerne to Torx skruer ved braketten. Fjerne bolten nederst i midten av dashbordet.

• Bruk en ratchet og socket for å fjerne fire nøtter knytter rattstammen til brannmuren og dashbordet. Tillate kolonnen for å henge ned.

• Fjern de to skruene fra instrumentpanelet trim panelet med en Phillips-skrutrekker. Skruene er plassert øverst i panelet. Ta av panelet. Dette vil avdekke radioen.

• Fjern de fire små boltene - to på toppen, og to nederst som holder radioen til dashbordet. Trekk ut radioen og hekte antenne og elektriske kontakten. Sett radioen til side.

• Forsiktig lirke høyttaler og defroster griller fra toppen av dashbordet med en slotted skrutrekker. Fjerne synlige bolter ratchet og socket. Grab dashbordet og pivotere dem ned mot gulvbordet. Finne den elektriske kontakten på passasjeren side av dashbordet. Den har en bolt i midten. Bruke ratchet og socket å fjerne bolten og koble. Fjerne tankestreken fra S-10 og sett det til side.

• Finn varmeren kjernen dekselet på passasjerens side. Bruk en ratchet og socket for å fjerne bolten fra den runde seler som ser ut som ekstra tykk wire i midten av dekselet, og fjern seks skruene som holder på coveret med en stjerneskrutrekker. Ta av dekselet for å avsløre varmeapparatet kjernen.

• Fjerne fire stroppen festebolter - to på toppen, og to på bunnen som holder i varmeapparatet kjernen og fjern stropper. Finn små klemmen som sitter på toppen av ovnen kjernen rør når de kommer inn brannmuren, og bruk en ratchet og socket for å fjerne små bolten fra klemmen. Skyv kjernen tilbake og fra brannmuren, holde rørene oppover slik at du ikke søler noe kjølevæske som kan være i kjernen.

• Omvendt fremgangsmåte for å installere den nye kjernen. Sjekk kjølevæskenivået og legge om nødvendig. Start motoren, Kjør det oppvarmet og se etter lekkasjer. Sjekke kjølevæske igjen etter å ha kjørt i S-10 fordi den nye Varmeapparat kjernen bruker noen kjølevæske.

Tips og advarsler

  • Hvis din varmeapparatet slanger er sprakk eller delt, erstatte dem.