Nnywellness.com

SCI I68 telefonen fungerer ikke på AT&T nettverk


Den SciPhone i68 er en ansiktstrekk telefon produseres av CECT. Det er en klone av Apple iPhone, men det kjøres på andre operativsystemer. SciPhones selges ulåst, slik at du kan aktivere dem på en operatør som bruker en Global Standard for mobilkommunikasjon basert nettverk.

SIM Card innsetting problemer

Den SciPhone I68 har to SIM card riller. Hvis du bare bruker en SIM-kort, må du installere kortet i spor 1. Du må åpne batteridekslet og ta ut batteriet til sporene. Åpningen Slot 1 er på den nederste kanten i batterirommet. Andre SIM sporet ligger øverst til høyre. Kontaktene på SIM skal vende inn i telefonen.

SIM Card utvalg utgaver

SciPhone kan bare bruke et SIM-kort om gangen. Hvis du setter inn et SIM-kort og skjermen viser ingen service, kontrollere innstillingen linje bytting. Det er mulig å velge andre SIM sporet, selv om du ikke har et SIM-kort i sporet. Alternativet er plassert under ikonet "Innstillinger", under "Telefoninnstillinger."

GPRS Data tilkoblingsproblemer

Når du installerer SIM-kortet, SciPhone kan sende og motta tekstmeldinger og samtaler, men ikke tilgang AT & T data-nettverk. Du må legge til innstillingene manuelt. Det er to separate profiler for dataene. Adgang punkt navnet profilen forteller telefonen som datanettverk å koble til. Skjermbildet oppføring ligger i avsnittet "Service" under "Data konto og GPRS." Endre en eksisterende konto ATT & innstillinger. Feltet APN bør lese "wap.cingular," med et tomt brukernavn og passord.

Nettleseren problemer

Som de fleste GSM-enheter krever SciPhone en separat trådløse program protokoll konto for surfing på Internett. Alternativet er også plassert i delen "Service" WAP. Åpne "Innstillinger" og velger "Rediger profil", deretter til SIM-kortsporet der du installerte AT & T SIM-kortet. Telefonen viser en liste over installerte profilene. Åpne en profil og endre innstillingen til AT & TS nettverksinnstillinger. Data kontoen bør se til ATT & data kontoen, med 066.209.011.032 som proxy og 8080 idet porten antallet. Brukernavnet og passordet skal være tomt.