Nnywellness.com

Hva gjør jeg hvis telefonskjermen sprekker?


Hva gjør jeg hvis telefonskjermen sprekker?

En sprakk mobiltelefon-skjerm kan bety alt fra en kosmetisk lyte for en ubrukelig telefon. Skaden virker enda verre hvis sprekken er på en berøringsskjerm. Mens en skjermbeskytter kan tilby en midlertidig Fiks i noen tilfeller, må til slutt skjermen repareres, som kan være dyrt.

Garanti

Noen garantier, beskyttelse planer og utvidede garantier inkluderer reparasjon av en sprakk telefonskjermbildet lite å uten ekstra kostnad, selv om sprekk var resultatet av en ulykke. Disse garantiene og beskyttelse planer er ofte veddemål, men hvis noen forsøk ble gjort for å reparere. Ikke forsøk å ta fra hverandre eller reparere før kontrollerer om telefonen er dekket av en garanti eller reparere plan som vil dekke utskifting av skjermen.

Kredittkort beskyttelse

Selv om garanti eller beskyttelse planen ikke vil dekke utskifting av skjermen, kredittkort noen selskaper vil, hvis telefonen ble kjøpt med kortet. Kontakt kredittkortselskapet brukt til å kjøpe telefonen å finne ut om alle slags dekning gis for varer skadet etter kjøp. Som med garantien, forsøk ikke å reparere skjermen før du kontakter kredittkortselskapet eller noen dekning i kraft kan annulleres.

Forsikring

Hus og renter er forsikring noen ganger dekker reparasjon eller utskifting av elektroniske og andre elementer eies av forsikringstaker. Kontroller om slike dekning gjelder ved gjennomgang forsikringspolisen eller kontakte forsikringsselskapet. En egenandel kan bruke, men det kan fortsatt være billigere enn kostnaden med å reparere eller erstatte telefonen.

Cellen Service bærer

Mens de fleste celle tjenesteleverandørene ikke er sannsynlig å reparere telefoner som ikke dekkes av garantien eller en verneplan, er de noen ganger villig til å erstatte ødelagte telefoner med renoverte modeller. I tillegg vil noen operatører tillate en tidlig trade-in for et nytt telefon Hvis kunden innen et par måneder eller uker med den vanlige planlagte oppgraderingen. En nyttig kundestøtterepresentanten kunne finne en lav eller ingen kostnad løsning. Hvis ikke, bærer kan gi reparasjonsinformasjon og estimater.

Gjør det selv

Reparere en mobiltelefon-skjerm er ikke lett eller billig. Verktøy og rekvisita alene kan koste opp til $200, som kunne gå en lang vei mot en ny telefon. Sprekk i skjermbildet kan ikke repareres. Hele skjermen må erstattes. Utskifting screen kits og Reparasjonsverktøy er tilgjengelige på noen elektroniske butikker og på nettsteder. I de fleste tilfeller, men plan gjør det selv-reparasjoner renons garantien og problemer som kan oppstå med telefonen ikke vil dekkes av garantien eller beskyttelse.