Nnywellness.com

Hvordan bruke en projektor i stedet for TV


Hvordan bruke en projektor i stedet for TV

Når folk flest tenker på et rom, tenker de på en stor TV med enkelte surroundhøyttalere. Noen mennesker velger å gå et skritt videre skjønt. I stedet for TV, vil noen hjemmekino aficionados bruke et hjem teater prosjekt for å få et rom som føles mye mer som en faktisk kino. Digitale medier og økningen i kvaliteten på digitale projektorer gjør det enkelt å bygge en høykvalitets hjemmekino-opplevelse ved hjelp av en projektor.

Instruksjoner

• Kjøp en projektor som er lys nok som du vil bruke den i. Den gode nyheten om de fleste TVene er at de ser bra selv om det er betydelige lys blødning i windows eller andre rom. Det samme kan ikke sies for projektorer, men. Med mindre du tilfeldigvis definere projektoren i en kjeller rom som lider ingen omgivelseslys, bør du kjøpe en projektor som er vurdert til minst 1200 lumen. Hvis det er mye lys i rommet, velger en 2000 lumen eller høyere projektor.

• Bestemme hvor stor en skjerm du vil på rommet ditt, og deretter har det installert. Du trenger en høykvalitets skjerm til prosjektet bilder på hvis du ønsker et flott bildekvalitet. Fleste vise HD kildematerialet regelmessig, slik at skjermen skal ha et størrelsesforhold på 16:9. Skjermen bør være minst tre fot fra gulvet. Beregne maksimum skjermstørrelse bruke en kombinasjon av høyden på rommet og nødvendige størrelsesforholdet for optimal visning. Du kan selvfølgelig velge en mindre skjerm hvis du ønsker.

• Montere projektoren. Slik at du velger å montere projektoren avhenger helt på type rom du er i. Hvis mulig, montere den på taket. Måten er det mindre hindringer som kan blokkere lyset, sikrer en enklere visning. Du kan kjøpe taket mount kits for projektorer som vil komme med installasjonsinstruksjoner.

• Koble projektoren til en lyd/video-mottaker som har flere innganger. De fleste projektoren modeller har mindre innganger enn en god A / V-mottaker. Hvis du bruker flere inndatakilder, kan du kjøre alle inn i mottakeren og ut til høyttalersystemet og projektoren samtidig.

• Koble alle inndatakildene til mottakeren. Dette kan omfatte kabel TV, blue ray-spiller eller spillkonsoller.