Nnywellness.com

Hvordan å reparere en sprakk plast Radiator vik


Over tid, på grunn av konstant oppvarming og kjøling sykluser, kan plast deler av en radiator bli sprø og selv sprekk. Erstatte en radiator med en sprakk innløp tube er ikke nødvendig hvis du foretrekker å reparer sprekken. Selv om en reparert sprekk ikke kan gi deg samme levetiden til en ny radiator, vil det kjøpe deg en masse tid før radiatoren må skiftes.

Instruksjoner

• Fjerne øvre radiator slangen skjemaet radiator innløp røret, klemme kategoriene komprimering sammen på radiator klemmen. Dette frigir trykket på slangen. Trekk slangen av røret innløpet. Hvis lavere inntak røret er sprukket, først renne Radiatoren væske ved å plassere en avløp panne under petcock på bunnen av radiatoren. Åpne petcock og la væsken renne.

• Sand innløp røret med 600-korns slipepapir gi epoxy en overflate å følge. Sand ca 1 tomme rundt sprekk til nok epoxy.

• Bland todelt plast epoxy sammen. Epoxy må varme karakteren på 300 grader Fahrenheit eller høyere for å tåle varmen av Radiatoren væske.

• Skille sprekk så langt som mulig uten å øke lengden på sprekk å tillate epoxy til å komme inn i sprekken. Smøre en moderat mengde epoxy rundt sprekke, i og utenfor innløpet røret. Tillate epoxy tilstrekkelig tid til å kurere. Følg anbefalingene skrives ut med epoxy emballasjen.

• Sand epoxy glatt med 600-korns slipepapir. En liten bump av epoksy bør være når sliping er fullført, men alle ujevnheter og trinn mellom epoxy og plast må være glattet ut for å hindre lekker.

• Fjerne OEM radiator slangen klemmen fra radiator slangen og erstatte den med en cam-stil bandet klemme. Denne stilen klemme har en større klem overflate og du kan kontrollere hvor mye press for å forsegle slangen mot røret innløpet.

• Skyv radiator slangen tilbake på røret innløpet og skyv bandet klemmen så langt på innløpet røret som mulig. Prøv å få mellom sprekk og veggen av radiatoren. Mindre trykket du gjelder det reparerte sprekken, jo lenger reparasjonen vil vare.