Nnywellness.com

Hvordan laste ned et bilde fra telefonen til en PC


Det er enkelt å laste ned et bilde fra en mobiltelefon til en datamaskin med internettilgang. Metoden beskrevet kan du sende en bilde fra telefonen til en PC. Denne måten du kan både lagre og dele de store bildene du tok med telefonen.

Instruksjoner

Like enkelt som e-

• Gå til bilde nettleseren på din mobiltelefon. Dette kan vanligvis lett finnes ved å trykke på kameraknappen. Når kameraet laster opp nederst på skjermen, du burde se en av følgende alternativer: "Søk", "Galleri", "Alternativer", eller "Verktøy." Trykk på knappen på telefonen som samsvarer med en av dem (knappene øverst til venstre og øverst til høyre på telefonen utføre hvilken handling teksten på nedre venstre og nederst til høyre i skjermbildet sier). Hvis det er bare "Options" eller "Verktøy", deretter åpnes en lokalmeny der du kan velge "Browse" eller "Galleri."

• Velg bildet du vil sende fra bildegalleriet. Du skal nå se akkurat det bildet.

• Finne alternativer for "Send", "Alternativer", eller "Verktøy" nederst på skjermen. Hvis det er "Send", trykk på knappen den samsvarer med den. Hvis det er bare "Options" eller "Verktøy", trykk på knappen for, og velg "Send" fra menyen som kommer opp.

• Angi e-postadressen du vil sende bildet å i den "til:" feltet. Bruke numberpad på telefonen til bokstavene. Spesielle symboler, inkludert @, sannsynligvis under nummer 1 - bare holde trykke det i rekkefølge til du får symbolet du vil bruke. Hvis du gjør en feil, vil "Fjern"-knappen tilbake.

• Trykk på "Send"-knappen på telefonen (det samme du bruker å ringe). Bildet vil bli sendt til e-postadressen du angav.

Tips og advarsler

  • Vanligvis må du være i ringer hjemmeområdet sende bilder.
  • Hvis du ikke kan sende bilder fra telefonen via denne metoden, kan det være fordi den er deaktivert for tjenesteplanen eller utilgjengelig i ditt område. Snakke til kundeservice for mobiltelefonselskapet å finne ut om dette er tilfellet.