Nnywellness.com

Hva er en dBi nummer i antenner?


Hva er en dBi nummer i antenner?

Transducers konvertere en slags energi til et annet og kan ta form av antenner, som utfører radiobølger energi. Antenne energi måles i bestemte enheter kalt dBi.

Radioantenne

Antenner konvertere elektromagnetisk stråling inngang til elektrisk energi å overføre radiobølger. Radiobølger se en form for elektromagnetisk stråling består av bølgelengder som reiser i lysets hastighet. Elektromagnetisk stråling består av magnetiske felt og elektrisk komponenter og produsere selv reprodusere bølger av energi.

Isotropic Radiator

Isotropic radiatoren er en teoretisk antenne. Denne antennen fungerer som en strømkilde som produserer like nivåer av stråling i alle retninger. Isotropic radiatoren fungerer som en modell som å sammenligne alle andre antennens gain eller mål på forsterkeren å øke amplituden eller makt av et elektrisk signal fra innspillingsnivået for utgangsnivået. Vanlig antenne, som måles mot isotropic radiatoren, vurderes i dBi eller desibel og tilordnes et dBi tall basert på det ratifisere.

Desibel

Desibelnivået viser til en logaritmisk som angir forholdet i forhold til en annen bestemt Referansenivå. Desibel brukes i elektronikk for å måle forsterker gevinst.