Nnywellness.com

Hvordan endre lukkertider med en Nikon D80


Hvordan endre lukkertider med en Nikon D80

Single Lens Reflex eller SLR kameraer som det Nikon D80 inkluderer funksjoner og alternativer som du ikke ser på en enkel pek og skyt kamera. For eksempel, er en av tingene du kan gjøre endre Lukkerhastighet. Dette er spesielt nyttig når du vil ta et bilde uten å bruke blits, eller hvis du vil ta en lang eksponering skudd på et emne, som en vei eller stjernene.

Instruksjoner

• Rotere "modusvelgeren" på øverst til venstre på kameraet (en som ser ut som en flat sirkel med en "S" på den) slik at "S" er den svarte firkanten ligger ved siden av utstyret. Dette plasserer kameraet i "Shutter Priority modus."

• Flytte kommandoen skiven som ligger på baksiden av kameraet til venstre eller høyre. Når du flytter urskiven, flyttes hastighet lukkeren.

• LCD skjermen på baksiden av Nikon til du finner ønsket hastighet. Merk nummeret på øverst til venstre på skjermen kommer opp eller ned mens du roterer kommandoen urskiven. Dette nummeret er kameraets lukkertid. Kameraet bruker denne hastigheten når du trykker lukkerknappen til bildet.

• Overvåke lyssensor som er plassert i nederste venstre hjørne du endre hastigheten. Lyssensoren vil ha "0" i midten, og en "+" og "-" til venstre og høyre. Når det er bare en prikk ligger under "0," i stedet for flere prikker, kan kameraet ta et riktig bilde.

Tips og advarsler

  • Bruk lysmåler på LCD for å sørge for at bildet vises riktig når skjøt. Men ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige lukkertider.
  • Husk at for å gjøre skutt leselig, må du plassere kameraet på sikker grunn, for eksempel en vegg eller stativ.