Nnywellness.com

Instruksjoner for å erstatte en Volvo S40 frontlys forsamling


Instruksjoner for å erstatte en Volvo S40 frontlys forsamling

Volvo S40 frontlys samling er mer enn bare bolig for frontlyktene. Denne enhet har også parkering lys, blinklys, side-markør lys og fjernlys. Fjerner enheten fra kjøretøyet er enkel, men litt arbeid er nødvendig for å fjerne den personlige pærer og overføre dem til den nye enheten, som du vil sannsynligvis gjøre. Hvis de gamle pærene er døde, ikke fjerne den fra den gamle enheten og overføre dem. Bare installere nye pærer i den nye samlingen.

Instruksjoner

• Slår motoren og Avkjøl kupé i minst 10 minutter. Kontroller at den frontlys kontrollen ved rattet er i posisjon "0." Dette er av-stilling. Åpne den S40 hette.

• Trekk opp pin bak frontlys samlingen som du vil erstatte. Dette dataflytpunktet har et håndtak som topp; du skal kunne trekke den med hendene.

• Flytte frontlys forsamlingen ut av dytte bakre del av samlingen. Koble enkelt tilkoblingen fra baksiden. Bringe samlingen i en tabell.

• Trykk sammen de to klemmer på baksiden av samlingen. Trekk lite. Dette lar deg vise pære. Skyv lyspæren metalltråd til side og trekke pære ut. Gjenta dette for de fire andre pærene. Hver pære har en egen liten cover. Eventuelt note på samlingen for hver pære å gjøre det enklere å installere pærene i den nye samlingen.

• Installere pærene i nye frontlys monteringen. Bare trykk sammen klemmer på hver cover, og deretter presse hver lyspæren i plass og skyver metalltråd å sikre det. Presse personlige dekslene tilbake på plass for å feste dem tilbake på.

• Koble den S40 elektrisk tilkobling til baksiden av nye frontlys forsamlingen. Sett inn ny frontlys forsamlingen i hjørnet av S40. Grab beholde pin og skyv det ned på plass.